LINDBERGELLEN.SE

2015-02-21 @ 08:00:00
 
tänkte starta igång en ny grej här på bloggen, att med jämna mellanrum göra små intervjuer med bloggare som jag inspireras utav och följer. på så vis hittar ni alla lättare till nya amazing bloggar som ni kan få inspiration från, låter det som en rolig idé? först ut är Ellen, vars blogg jag fastnat för då hon känns så himla klok i de texter hon skriver i kombo med hennes mysiga vardagsfotografier. in och läs här!
 

✏ Hallå Ellen! För de som inte vet vem du är, kan du beskriva dig med tre ord?

Hm, vad svårt! Jag skulle nog beskriva mig som kreativ, tänkande och omtänksam. Jag älskar att skapa i alla dess former, därav kreativiteten. Jag funderar på prick allt, och mycket av det resulterar i mitt skrivande. Och omtänksam för att bryr jag mig väldigt mycket om människor och djur, engagerar mig en del politiskt och diskuterar gärna antirasism, feminism och människors välmående.

 

✏ När och hur kom det sig att du började blogga?

Jag började blogga sommaren 2008, eftersom jag ville ha någonstans att posta och spara mina fotografier. Detta fortsatte sen i en rasande fart, och med lite olika bloggar och en del pauser i bagaget bloggar jag nu på lindbergellen.se :)

 

✏ Vilka för- och nackdelar tycker du att det finns med att blogga?

Den stora fördelen tycker jag är kontaktnätet en får i och med bloggen, att en lär känna så mycket folk! Och att en skapar någon form av relation till sina läsare, så att det inte känns som en skriver/visar för en tom vägg utan att det faktiskt är relationer en bygger med bloggen. Nackdelen är att det ibland tar oerhört mycket tid att bygga en blogg, att få den att snurra och att hinna med allt runt den, men det är ju såklart också en fördel - bloggen är ju så roligt! :)

 

✏ På din blogg ser man hur du syr, illustrerar mönster osv. Varifrån finner du din inspiration till allt detta?

Jag hittar inspiration prick överallt! När jag går genom stan på väg till jobbet på morgonen, när jag läser fina bloggar eller slösurfar på Pinterest. Håller en bara ögonen öppna så får en inspiration från alla håll och kanter, sen är det bara göra något av den!

 

✏ Hur tror/vill du att ditt liv ser ut om tio år?

Jag hoppas att jag utbildat mig och jobbar med något jag verkligen tycker om, exempelvis design eller skrivande. En familj vill jag också ha, med ett par barn, min hund Otto och en kanonfin partner. Gärna i ett mysigt hus som ständigt pysslas om, renoveras och inreds om och om igen. Och att bloggen fortfarande lever och är igång, såklart!


Kommentarer
Postat av: AliciaA

AVGUDAR hennes blogg! Vilket roligt koncept förresten!

Svar: Hon är ju så jäkla bra! Vad kul att du tycker det, känns som att vi behöver peppa varandra lite mer i bloggvärlden :))
nicolinaslillaskrivbok.blogg.se

2015-02-21 @ 09:37:53
URL: http://flugsvampar.blogg.se
Postat av: Ellen Lindberg

Men åh, du är ju så fin. Tusen TACK för att jag fick vara del av detta <3<3

Svar: Såklart du fick det fina! :)) du var den första som dök upp i mitt huvud när jag kom på denna idé <3
nicolinaslillaskrivbok.blogg.se

2015-02-21 @ 09:51:49
URL: http://lindbergellen.webblogg.se/
Postat av: Angelica Bengtsson Fotografi

Åh vilken rolig idé :)

Svar: Åh vad roligt att det uppskattas! :)
nicolinaslillaskrivbok.blogg.se

2015-02-21 @ 15:34:42
URL: http://angelicabengtsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0