adjö 2009, vi ses aldrig mer

2009-12-31 @ 19:09:51



Tjobre sötnosar! Jag ska faktiskt äta über mysig middag nu, men ville bara säga att jag lever! Jag önskar er ett super gott år och jag uppdaterar mer sen! pusspusspuss!

I don´t believe in angels

2009-12-29 @ 11:57:33




1. för några dagar sedan kikade jag och kusin på mellandags rean. vi satt ett bra tag i ett hörn på fiket Barista och skrattade så att jag fick ont i kinderna. 2. Vi delade på en chokladboll och den här underbart goda choklad-is-drycken. minns inte vad den heter men den var gudomligt god! 3. Köpte den här fina BH:n från GinaTricot på rean... 4. och dom här jeans shortsen. lika bra att passa på innan alla short försvinner på 2 sekunder i vår. ZARA 199 enkronor.

Förlåt för dålig uppdatering! Jag har bara tagit det lugnt de senaste dagarna och firat mini jul med mamma+släkten på hennes sida. THUMBS UP! Nu ska jag börja packa...för imorgon bär det av det Gotland! latero!

g-o-d-m-o-r-g-o-n

2009-12-26 @ 12:47:08


Den här låten spelas sönder i högtalarna just nu. Idag blir det mini jul med mamma + hela tjocka släkten på hennes sida. Detta är nog en fördel med skilda föreldrar, man får fira jul minst 2 gånger. Nice! Ska packa ihop mina saker och försöka städa upp i mitt rum. Det ser ut som ett bomb nedslag! inte bra. Så vi hörs senare. puss!

DISCO

2009-12-25 @ 22:39:51


Lite fint från LOOKBOOK


Gud vad man blir så bortskämd med en egen dator. Sitter här och tittar på two and a half men och en skål med popcorn. Det kan inte bli mycket bättre! Ska springa upp och göra en kopp choklad toppad med lite grädde. ciaobellas


X-MAS

2009-12-25 @ 14:20:30

pyntet var uppe i granen så fint...

...och vi fick en riktig "piff och puff gran". Det tog tre timmar att ta oss igenom högen med julklappar!

jag fick en hel del fina smycken...

...och den här grrrymt sköna skjortan!

Fast jag måste säga att det finaste plagget jag fick var den här blåa skapelsen. Är helt kär i den! Tack farmor och farfar!

Fin parfym från the BodyShop och massor med annat gott.

Jag hade en super-duper dag igår med hela tjocka släkten! Jag vaknade till lussebullar, pepparkakor och tända ljus på morgonen. Sedan hoppade jag i min lilla svarta klänning och alla sju (pappa, Jackie -hans sambo-, hennes tre söner, lillebror och jag) bar iväg mot farmor och farfar där god mat, Kalle Anka och fina kusiner väntade. Efter 5 grymt bra timmar åkte vi hemåt igen propp mätta. Väl hemma så kurade jag ner mig i soffan och paket öppningen började. Åh, jag är väldigt nöjd. Till och med mer än nöjd! Jag fick bl.a halsduk, böcker, vantar, smycken, kläder, parfym, godis och mycket mycket mer! ...och vet ni vad? JAG FICK EN EGEN DATOR!! Jag är så förgrymmat lycklig! Ni får en bild på min lilla älskling senare. love xoxo

dan före dopparedan

2009-12-23 @ 16:49:01


Ännu en liten bild på min rödhåriga lilla älskling

Dan före dopparedan...det betyder att det är julafton imorgon. Shit! Tiden har sprungit iväg men det känns ändå i min kropp att det är dags för julafton. Jag är hos farsgubben i år tillsammans med hans sambo (eller vad man nu kallar det) och hennes tre söner. Vi får inte glömma min lilla bror som också är med såklart! Sedan är det tre musketörerna där; de tre röda katterna Leo, Jaymie och Gustav. Åh jag lägntar! Det kommer bli så brabrabra superbra!

Imorgon blir det därimot ingen bloggning kan jag tro...då ska jag vara med mina nära och kära. Det hoppas jag att ni också är!

Så jag passar på att säga GOD JUL finafina ni!

 


22DEC

2009-12-23 @ 00:26:49


Pust! Efter 7 timmars shoppande så blev jag äntligen färdig med alla julklappar. Nu ligger alla lackade och klara så fint under våran fina gran. Jag älskarälskarälskar julen! Men min hals har börjat reta mig, det svider och gör ont. Vi håller tummarna att det blir bättre. Gärna NU! Imorgon blir det mest att mysa med en kopp choklad i handen. Vi gillart! Nu ska jag krypa ner under täcket. godnatt♥

check

2009-12-22 @ 10:18:36


dålig bild...

Åh vilken "piff och puff gran" vi fick här hemma! Massor med små lampor och hundratals (okej, kanske 10-tals) julkulor i alla färger! Nu är jul stämningen verkligen på topp! Sitter här med jul-musik i öronen och snart ska jag trampa iväg och köpa julklappar. Det är jätte smart att åka två dagar innan julafton då hela svenska folket åker och köper det sista...Men det blir bra ändå! Latero!


RADARMAGAZINE

2009-12-22 @ 10:04:22

Nu har du chansen att vinna en fotografering av Radar. Jag måste säga att dom tar otroligt häftiga bilder! Vill ni veta mer om tävlingen, klicka HÄR.


OHYES.

2009-12-21 @ 17:00:41

Titta vilket fint halsband jag hittade på JC för endast 99 enkronor!

BIG LIKE

It´s a MUST

2009-12-19 @ 20:23:03


På skolavslutningen fick vi julmust. Jag ser äcklad ut men det är gott!


TÅRTA

2009-12-19 @ 14:53:07



Godmorgon jul-lov!
Åh så bra! Äntligen har det efterlägntade lovet kommit. 2 veckor då jag kan sova ut på mornarna och slipper tänka på läx/prov högen som bara växer och växer. Bara göra lite vad man vill och njuta av julen.

Det var då som sagt avslutning igår. "Upp och hoppa" som vanligt klockan 6.30 och sedan trampa iväg i 1 meter hög snö emot skolan. Där blev det många kramar och en och annan tår som föll. Vi fick våra första betyg och jag är ganska nöjd. Jag Fick MVG i 3 ämnen, VG i 3 ämnen och G i 3 ämnen. Det är bara att hålla tummarna att de bra betygen håller sig till nästa termin! Efter avslutningen gick jag, Tora och Josefin hem till Emmafemma. Där gjorde vi världens snyggaste tröja åt Rebecca som vi (inte Josefin) gick till senare. Där myste vi med tårta och mycket skratt! En toppen start på lovet kan man säga!

17DEC

2009-12-17 @ 21:06:55
 

nu orkar jag inte skriva en enda gång till! Har försökt skriva samma inlägg 4 gånger nu men datorn retas med mig. Jag som skulle skriva ett så bra inlägg! Glad är jag iallafall. Jag berättar mer senare när datorn blir snäll igen. puss!

let it snow!

2009-12-15 @ 21:26:02

Bild på lilla mig med en "underbaaar" blå basker på huvudet 8D

SNÖSNÖSNÖ!
När jag kikade ut genom fönstret imorse blev jag så glad så glad när det fortfarande är ett tjockt vitt täcke över marken. Får ett sådant härligt pirr i magen när snön kommer. Men snart börjar det nästan bli lite för mycket. Men jag är glad ändå! Än så länge så ser det ljust ut för mina betyg. Har fått reda på att jg har MVG i engelska och VG i spanska och svenska. GRRRREAT!

sankta lucia

2009-12-13 @ 19:30:46



Idag tändes det 3:e ljuset. Blev lite snopen då snön som så vackert lagt sig över Stockholm hade försvunnit. Attans! Vi får hålla tummar och tår för att snön kommer tillbaka till självaste Julafton iallafall. Jag har iallafall vait ute på lång promenad tillsammans med mamma, hennes vän Eva och hennes lilla dotter efter att jag hade sagt hejdå till Tora och upptäckt att jag har ont i halsen+snorig. Vi satt och drack (alkoholfri) glögg och åt lussebullar. Sedan bar det av till en liten söt jul marknad där jag hittade världens sötase godis bok! Ska testa på att göra marshmallows någon gång under veckan.
Hoppas ni haft en mysig Lucia-dag! ciaobellasovsött!

himlen i min famn

2009-12-11 @ 18:25:57


Gammal bild av moi

Jag fick ett litet lyckorus inom mig när jag såg bussens strålkastare lysa upp massor med små snöflingor. Fast det är lite sorgligt, nu får min älskade lilla skinnjacka stanna inne i garderoben tills våren.

Det var dessutom min sista prao dag. Jag fick små söta presenter och massor av kramar! Det är både skönt och lite tråkigt att det är över.

Nu: thaimat!


20:30

2009-12-10 @ 20:30:06

Nej snart får jag ta och ge mig! Lägger bara upp massor av bilder på mig själv, hur kul är det? Anledning: brist på bilder.

Sitter här ensam hemma och myser framför den älskade TV:n med en stor popcorn skål. Alldeles för mig själv! Är super glad då ni fina läsare gjorde så att jag vann en "månadensblogg-tävling" hos sommarfreak. TACK tusen gånger om! Annars sitter jag dessutom och knåpar ihop ett collage som är någon sorts av önskelista..

Ikväll blir det Glee. Adjöss snyggon.

oh yeah

2009-12-09 @ 21:09:42

En ful skit och en saknad skit som sitter och nördar på bibblan. bäst!

Den saknade skiten Tora praoar i über mysiga Göteborg på självaste Liseberg. Försökte smussla in min prao där också, men dom var väldigt strikta med att "bara nära och kära till de som arbetar på Liseberg får praoa". Då är ett livs levande exempel självaste Tora. Är självklart smått (läs: extremt) svartsjuk, men det verkar inte vara en dans på rosor precis.

Mjoo. Själv är jag sjukt trött och har inga roliga bilder och inget kul alls helt enkelt. Men vi får hoppas att det blir mycketmycketmycket bättre snart, vilket jag tror att det kommer bli. I helgen kommer väl Tora och jag ta massor med bilder då vi ska fira hennes hemkomst med mys-kväll. tjoho!

Nu när jag läser igenom mitt lilla inlägg märker jag att jag har skrivit om i princip ingenting! Gud vad jag babblar! Ciao!


det finns en gata där alla kan mitt namn.

2009-12-07 @ 18:28:16

Tjoflöjt snyggingar!
Är hemma efter en dags jobbig PRAO igen. Har i princip sovit mig igenom hela dagen, så trött är jag. Så jag har tagit en varm dusch och nu är jag vaken igen. 
Har inte så mycket annat intressant att berätta me jag ska faktiskt be er om en liten känst! Nu är det så att jag har fått turen att delta i en månadensblogg-tävling hos sommarfreak. Skulle bli grrrymt glad om ni ville lägga en liten röst på mig där. Ni klickar HÄR för att rösta! pusspusspuss!

årets första pepparkaka

2009-12-06 @ 21:01:08



Det ryktas om att det är andra advent idag. Helt sjukt vad tiden går fort egentligen..men jag firade söndagen då man tänder det andra ljuset med att baka lite pepparkakor. Jag har glömt bort hur roligt det är! Vi köpte lite roliga former på LAGERHOUS. Allt från älgar till klänningar, det är min stil det. Fast jag blev grymt arg på glasyren ibland. Jag bara tryckte ut en stor fet korv från den sega tuben och så fick den stackats pepparkakan bli ful. Sorgligt. Nu ska jag äte upp dom små godingarna också! adjöss snyggon!


kusin vitamin

2009-12-05 @ 21:13:40


graphic myspace at Gickr.com


Bilderna visar en tjusig Fanny som fotade mig idag. Tack för hjälpen sötnöt! Den senaste timmen har spenderats i soffan med kusin Fanny och lillebror David. Båda två lika knäppa! Jag har fått grymt ont i både mage och kinder efter deras knäppa ideér. Nu: mer skratt!  godnattsolstrålar!

 


you were lost and found

2009-12-05 @ 17:50:02



Med dessa bilder tänkte jag visa min nya klänning från BIKBOK. Det är ett enkelt fodral med "puffiga" axlar. Jag älskar den i massor! Nu ska jag äta lite Tacos. kisses!

FOREVER

2009-12-05 @ 15:06:48


Nu har jag äntligen fått ihop mitt lilla film-klipp. Det är meningen att det ska påminna mig om vilken mysig sommar jag har haft. Istället blev den ganska vimsig och...ja ni ser själva. Sedan 5 minuter tillbaka så har Fanny varit här. Jag har skrattat så jag har ont i kinderna i 5 minuter nu. Tror att detta kommer bli en toppen lördag! ciao!

hjärtat mitt

2009-12-02 @ 20:23:34

Gammal fin bild på saknade Line

Nu är jag hemma och ska mysa med la familia. Tänkte bara säga att jag hade konfa idag. Träffade en saknad Line, känns som att det var flera veckor sedan vi sågs! Alldeles för mycket! Nu ska jag tjocka i mig paj. puss!

g-o-d-m-o-r-g-o-n

2009-12-02 @ 07:52:39

Fintfintfint! Slängde snabbt ihop det här mini collaget igår kväll.

Frost ute. Tummen upp för det. Då blir det lite jul känsla iallafall. Fast jag vill att det ska komma massor med snö nu på en gång! Ni får ha en toppen dag, själv ska jag baka idag tillsammans med alla små dagisbarn. chao!

förstadecember2009

2009-12-01 @ 08:21:13

random, ful bild på julpyntet dom satt upp i GustavsbergCentrum

Hola! Jag kan inte fatta det! Första december idag! Gud så mysigt - älskar i prinsip allt med julen! Gissar på att det blir en hel del julbak för mig idag...efter att jag har tagit hand om ungarna på dagiset!
chao!

RSS 2.0