ciao bella

2010-04-30 @ 07:12:19
Okej...nu har jag raderat det slarviga inlägget nedan och tänkte berätta lite mer utförligt om vad som egentligen hände. Onsdagen den 14/4 så satte jag mig på ett flyg ,tillsammans med min internationella klass, mot Italien. Eller rättare sagt till en ö som heter Sardinien som tillhör Italien. Vi hade två riktigt underbara dagar och sedan på fredagen (dagen innan vi egentligen skulle ha åkt hem) så fick vi beskedet att det hade varit ett vulkanutbrott på Island. Det hade kommit stora askmål som flög över hela norra Europa så flygplatserna stängdes en efter en och flyg ställdes in, bland annat vårat. 

Först fick jag lite panik. "Hur ska vi komma hem? När ska vi komma hem". De tankarna flög runt i mitt huvud. Men i slutändan så gjorde det inte så mycket. Jag hade faktisk gärna stannat där ett bra tag till :} Men tillslut var vi på väg hem iallafall. Torsdagen den 22/4 så satt vi på en natt båt mot Genua. På fredagen så satte vi oss på en buss och "bussade" genom Europa. Österrike och Tyskland är riktigt vackert måste jag få säga! Så jag ångrar inte att ha suttit i en buss i 36 timar. And then...finally...HEMMA!

Jag hoppas att ni nu förstår varför jag inte har varit här på bloggen och nu har jag dessutom massor av skolarbete att ta ikapp. PUSSPUSSPUSS

Btw, min kamera gick sönder så jag hann inte ta en enda bild...men snart ska Tora skicka massor av bilder som jag kan visa er ♥

p&k

2010-04-11 @ 16:26:29
Jag är ledsen över min statestik. Den är dålig. Men det är skoj att skriva här ändå c': Nu om några få timmar så sätter jag mig på tåget hem igen. Sedan på måndag och tisdag så kommer jag förbereda en massa saker inför min Italien resa som bär av på onsdag. Så jag har verkligen ingen aning om jag kommer hinna blogga. I värsta fall hinner jag inte, kanske tvingar någon stackare att gästblogga. Annars ses vi på söndag med massormassormassor av bilder! PUSSPUSSPUSS gånger 1000

those dancing days

2010-04-10 @ 21:11:33


Jag blir så förbaskat glad av den här musiken! Dessutom är självaste videon så otroligt härlig! Jag får bara lusta att dansadansadansa!

ohyes.

2010-04-10 @ 17:44:56
Dagens vill ha är den här saken. Jag var bara tvungen att pröva den fast jag visste om att jag bara skulle bli deppig över att jag inte hade några pengar. Jag tycker att ryggen är helt underbar och den skulle vara så perfekt till sommaren! Så när jag väl får lite pengar i plånboken så skuttar jag iväg och köper denna på stört!

OBS! Bilderna gör inte denna vackra skapelse rättvisa (!)

500 lappen

2010-04-09 @ 19:14:24Den här omtalade jackan från Bikbok är en riktig höjdare! Jag skulle väldigt gärna ge den en plats i min garderob. Tyvärr är den slut överallt och den kostar 500 kronor. Igentligen så är det inte speciellt mycket pengar, men jag måste ta mig i kragen och spara pengarna till min (blivande) kamera. Men om ni finner den här godingen någonstans där ute: TVEKA INTE!

back on track

2010-04-09 @ 15:40:04Hey snyggingar!
Det var ett tag sedan nu. Det blev någon sorts paus. Men nu är jag tillbaka och uppdaterar när jag hinner och känner för det helt enkelt. Så vad har hänt medans jag varit borta?
-Jag har köpt ett par nya skor.
-Jag har klippt mig.
-Jag har firat påsk nere i Norrköping.
-Jag har varit/är sjuk.
-Jag har längtat ihjäl mig till Italien resan.
-Jag har "hjälpt" världens bästa tjej Hanna att spela in några låtar i pappas studio.
-Jag har sett filmen Sebbe, fantastisk film.
-Jag har åkt tåg ner till Malmö.
-Jag ÄR i Malmö.

RSS 2.0