we are golden

2010-09-29 @ 16:49:53


H&M 80 svenska riksdaler

Oj vad fin. Oj vad snygg. Oj vad färg sprakande. Oj vad cool. Oj vad billig. Oj vad jag tycker om min nya uggla.

...och oj vad jag behöver plugga inför provet imorgon...

Silence is not always golden; sometimes it is yellow.

2010-09-27 @ 20:04:15


29 enkronor kostade dessa gula skönheter (!!!) Tyvärr så var de betydligt mycket finare hängande på kroken ä i mitt öra... Så det kanske görs om till ett halsband eller liknande. Men hängande på kroken då är de banne mig helt underbara.

hello autumn

2010-09-26 @ 13:19:58

Bakom kameran: Jag   Framför kameran: Fanny

Igår filmade jag för första gången "på riktigt" med min fina kamera. Riktigt kul var det! Sedan blev inte resultatet det bästa...

Nu - Just i detta nu ska jag tränga mig ner i soffan tillsammans med fina tjejer.

rent mjöl i påsen...

2010-09-25 @ 11:02:23


Canon eos 550D + Canon EF 50mm f. 1,4 II

Godmorgon!
Har haft turen på min sida och min egna lilla bagare övernattade och bakade scones till frukost. Smarrigt! Så nu klappar jag glatt på min något tjockare mage ;) Jag saknar verkligen att fota! Så nu tänker jag banne mig tvinga på Fanny lite smink och sedan bär det ut med kameran i högsta hugg!

Sedan dansar jag reggea som förövrigt är otroligt kul! Och tillslut så övernattar jag hos min pärla Hanna tillsammans med finisarna Line & Evelina. PUSS

P.S Jag tävlar nu HÄR för att bli veckans blogg och det skulle värma om ni la en liten röst på mig!

These walls don't lie.

2010-09-23 @ 22:01:20


Linne // Ginatricot

Kjol // Zara

Halsbandsur // Urban Outfitters


Så här såg jag ut idag på klassfotot. Minus halsbandsuret tyvärr då jag glömde det hos mamma... Kom hem efter en rätt så konstig dag i skolan och upptäckte hur dessa blommor satt på vår vägg. Hur fint? Sedan har vi soffan framför så man ser inte de fula stumparna längst ner...men flyttade den så gott jag kunde för att få denna fina bakgrund. Jag känner att jag visar upp för lite outfit bilder, nu när jag har mitt stativ så borde det vara plätt-lätt! Men icke, jag måste köpa min fjärrutlösare...

P.S Tack finafina Evelina för lånet...
P.S2 ..jo jag vet att det är en ruskigt ful lampa som förstör bilderna.

I'm a nasty gal

2010-09-22 @ 19:04:57





Källa: NastyGal

Favorit sida sedan långt tillbaka. Blir alldeles galen av allt fint som man kan finna! Synd att det är rätt så dyrt + frakt... Men bra ögongodis må jag säga!

the cave

2010-09-21 @ 08:16:08


Godmorgon. Idag stannar jag hemma och pluggar då min förkylning har förvärrats igen.. En dag med vovven blir det!

fy farao

2010-09-20 @ 20:07:52
Igår när jag gick till TV:n för att se hur det stod mellan alla partier så skojade jag "Haha, hur går det för Sverige Demokraterna nu då! Har de vunnit!" När jag ser hela familjen sorgset nicka blir jag fullständigt chockad när jag ser att SD har nästan hela 6%. Jag blev så arg. Jag blev så förbannad. Jag skämdes över att bo i Sverige ett ögonblick. Jag satt och klagade med alla andra på facebook & msn. Fy så arg jag blev och fy så besviken jag är. Vad skulle Sverige vara egentligen utan invandrare? Jag citerar Tora:

Dina bokstäver är latinska. Dina siffror kom från Indien. Din demokrati är Grekisk. Din pizza är italiensk. Din kebab Turkisk. Din Potatis Sydamerikansk. Alkohol uppfanns av en iranier. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå och den roliga killen på TV är kurd. Du älskar att åka till Thailand och din landslagskapten i fotboll är bosnisk. Visst vore livet tråkigt utan invandrare?

Så nu vet ni det. Jag skäms över detta. Och jag ska bättra mig med uppdateringen men just nu ska jag låta vovven krypa upp i min famn trots att han är för stor. PUSS

hey you

2010-09-19 @ 21:32:50


Säg hej till min nya fina sötnos! 3 rätt så dåliga bilder, men ändå...! Han gillar att pussas, springer otroligt klumpigt och hans ben växer fortare än resten haha! Men han är så fin så. Åh vad jag tycker om dig Quincy.

+++++

2010-09-18 @ 13:24:03

För några veckor sedan så hade jag det trevligt hos pärlan Tora. Vilket resulterade i en härlig kväll och morgon där vi hade det skoj med hennes mac. Ni ser på bilderna min fina klänning som jag köpte då med...Tora har lite bilder på det som jag tänkte visa upp när hennes dator vill sluta krångla..!

Nu - Åka till djuraffären och köpa det allra sista inför våran nya familjemedlem som kommer imorgon!!

Cheap Monday AW 2010

2010-09-17 @ 21:39:08

Bildkälla: Cheap Monday Kollage gjort av mig.

Oj. Jag vet faktiskt inte hur jag ska beskriva Cheap Monday AW2010 kollektion. Jag är dödskär i det mesta. Även om det är rätt så trista färger (: svart, grått vitt) så är den helt underbart snyggt! Titta bara på den grå spräckliga jackan! Herregud, så mycket jag ville ha nu! Och den snygga modellen gör ju bara allt ännu bättre! Check out here hair! Jag önskar just i detta nu att jag passade i stram hästsvans, så att jag också kunde göra en fin fläta.

HERREGUD säger jag bara. "Ha" beger på allt.
Vad tycker ni om denna kollektion? Vilken av bilderna är din favorit?

right here. right now.

2010-09-17 @ 18:37:52
Inte en speciellt vacker bild. Men vad gör det om 73492år?! Ville bara visa att jag dricker oboy.
2 av 3 katter har bosatt sig min säng.
Efter en veckas sjukdom så är det bara att börja plugga Religon..
..men ELLE är så betydligt mycket mer intressant, så ...
Sedan beundrar jag min fiiiiiiiiiiina pippitröja som jag fick i födelsedagspresent! Perfekt nu i höst & vinter :]

Se där. Där fick ni se vad som händer precis, precis nu! Känner nämigen att bloggen blir lite för opersonlig...så ska försöka bättra mig med det!

For, you see, each day I love you more, Today more than yesterday and less than tomorrow

2010-09-17 @ 05:50:10
Jag tycker om tora för att: hon har ett annorlunda namn, facebook är en del av hennes liv, ho har en BRA blogg, hennes familj är cool, jag skulle gärna smyga in i hennes garderob och ta hennes kläder, hon bryr sig inte speciellt mycket om vad andra tycker, om hon får en utmaning ger hon inte upp, hon är inte mänsklig på mornarna, hon säger "jag vill inte ha korv till moset" i sömnen, hon reser mycket, jag blir inspirerad av Tora, hon har ett stort fint hus, hon är äventyrlig, hon ser annat än Sverige, hon är schnygg, hennes ögonfärg är vacker, hennes stil är to die for, hon snurrar konstant konstigt på huvudet, hon är social, hon skrattar härligt, hon accepterar mig trots alla tokigheter jag gör, hon är ärlig, hon köper ett litet paket mjölk efter skolan, hon dricker te, hon har ett par turskor, hon+hennes pappa har bra musiksmak, hon är en teaterapa, hon har ett stökigt rum, hon får mig att skratta, hon är karate-kid, hennes mobil suger, hon hittar pengar i sin pappas skjorta, hon biter folk när man minst anar det, hon kan göra konstiga ljud, hon har aldrig haft en fjortis-period, hon fyller år samma månad som mig, hon & jag slog prata i telefon rekord tillsammans, hon klarar sig inte utan mjölk, hon har en spanjor, hon tycker om "How I met Your Mother", hon vågar klippa håret kort, hon är vig, hon är stark, hon var med i Italien, hon tycker om mat, hon har en mac, hon är rik, hon har bra betyg, hon går på dans, hon skryter inte speciellt mycket, hon har lätt för att gråta, hon säger klantiga saker på nya skolan, hon kan blåsa bubblor, hon har en hatt, hon praoade på Liseberg, hon och jag uppfan receptet BAJS, hon är lite för mycket tävlingsmänniska, hon vinner alltså mycket tävlingar, hon kan inte se seriös ut om man ber om det, hon är duktig på engelska, hon vågar göra fel, hon är bäst. Sedan finns det en hel del andra saker. Jag älskar Tora. Och idag fyller hon 15 år

three wishes

2010-09-16 @ 17:13:11

fairytale

2010-09-15 @ 16:38:51


Tänkte bara påminna alla ni fina att rabattkoden hos hoofstore slutar fungera på söndag! Gå till detta inlägget vetja'!

spindel

2010-09-15 @ 09:22:57

Jag måste säga att jag gillar min nya objektiv bara mer och mer för varje gång jag använder det! Det blir verkligen en helt annan kvalitet än kit-objektivet (som jag faktiskt inte tycker att det är något fel på..). 

Dessutom så känner jag hur hur änglakörerna sjunger Halleluja just nu! För min hals gör inte lika ont längre. Nej, jag är inte frisk, men jag mår b ä t t r e !!

minerals

2010-09-14 @ 19:12:38


Jag har faktiskt inget att berätta då det mest spännande som har hänt mig under hela dagen var att jag tappade min kopp med varmchoklad, så varför inte berätta lite om vad jag fick i födelsedagspresent?

Fick bl.a sminket ovan. Mineral rouge + borste och Mineral puder med tillkommande borste. Än så länge funkar det otroligt bra och det ser naturligt ut! Dessutom är det lätt att applicera. Ett stort plus får dessa produkter! Kommer användas flitigt.



4 tips för en bättre blogg!

2010-09-14 @ 11:32:45
- Ha inte musik på bloggen som börjar spelas automatiskt när man går in på din blogg. Själv tycker jag bara att det är jobbigt och klickar ofta bort bloggen. Så, om ni verkligen vill ha musik på bloggen: låt läsarna klicka på play själva!

- Mycket bilder! Om jag går in på en blogg så är det bilderna jag tittar på först. Det blir mycket intressantare med fina bilder och bloggen känns då mer levande!

- Var aktiv! Uppdatera bloggen minst 1 gång om dagen. Jag brukar försöka göra 3 st inlägg om dagen...även om jag misslyckas med det rätt så ofta!

- Kommentera mycket på andra bloggar. För om du inte kommenterar, då finns i princip inte din blogg då ingen känner till den! Och var smart och skicka inte kommentarer som "Hej! Haft en bra dag? :)" eller "Fin blogg!". Skriv kommentarer som faktiskt har med inlägget att göra, så att man förstår att du faktiskt har läst bloggen överhuvudtaget!





true colors are beautiful, like the rainbow.

2010-09-13 @ 13:31:24


Se så frisk och glad jag var för bara några få dagar sedan. USCH! JAG HATAR DETTA! Någon som har någon special hemma kur kanske?

Quincy

2010-09-13 @ 13:03:22


Det är officiellt. Vi ska skaffa hund. En liten kille som ska få namnet Quincy (uttalas kuinsy). Vi har faktiskt haft hund en gång tidigare, men det gick snett. Så det förvånar mig inte om många nu tycker att min familj är oansvarig. Men tro mig, vi vet vad vi gör ;) 

Han flyttar in på söndag. Åh !

ohno

2010-09-13 @ 10:25:57
Nu har jag lyckats lura min kropp att jag inte alls har ont i halsen eller har feber. Det var bara att hälla sig några ipren och suga på ett par halstabletter. Fast nu börjar den huggande känslan i halsen komma tillbaka.. Gud vad jag hatar detta! För att trösta mig själv så tittar jag runt lite på kläder, funderar på att beställa lite grejjer... 

Hare gött & snart kommer jag med finfina nyheter här på bloggen! Finfina nyheter för moi iallafall ;}

the first love issue

2010-09-12 @ 19:36:01


Ni har väl inte missat att MONKI's nya tidning? Otroligt mysig må jag säga! Fina collage, fin modell, fina kläder...

I love you like a fat kid loves cake

2010-09-12 @ 17:09:37

Hade en toppen dag/natt med folket på bilderna ovan. Så fina. Så underbara. Så bra. Det bidde övernattning hos mig med skratt, madrasser, chips, fanta, filmer, prat, sovande, foto, mys. Det var riktigt fint iallafall! Måste göras om snart! 

Nu: Jag ligger i min säng sjuk och försöker plugga. Inte ett dugg kul. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa kära vänner! Latero!

HOOF store - rabattkod

2010-09-09 @ 20:14:01


Nu när lilla jag har så otroligt mycket att göra så tycker jag att det är rätt så trist här på bloggen. Men för att gottgöra er läsare så ger jag er en rabattkod! Så klicka på bilden ovan och skriv bara in koden nicolina när du är vid kassan så får du 15% rabatt på alla varor (förutom produkter med redan nedsatt pris) ! Jag rekommenderar verkligen denna sida. Otroligt fina smycken! Koden fungerar till söndag kväll (19/9). 

Så tuta och kör!

blow them

2010-09-08 @ 21:01:21
Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II

a bird whispered in my ear

2010-09-08 @ 19:24:53
Smyckesträd // Urban Outfitters

Se på denna finfina sak som jag fick i födelsedagspresent! Såklart finns det smyckesträd som är mer praktiska...men den var bara så otroligt söt! Vem kan motstå det liksom!? 

Det var faktiskt bara detta som jag vill säga innan jag måste plugga. Trist men sant, jag måste!

E&E

2010-09-07 @ 23:20:23

Nu har du chansen att vinna ett par finfina solglasögon eller glasögonbågar från E&E! Tävlingen hålls av Ebba som förövrigt har en otroligt fin blogg! Vill ni också vara med och tävla? Här är tävlingsinlägget!

femtio millimeters

2010-09-07 @ 23:16:00

Titta vad jag har! Canon EF 50mm f/1.8 II har äntligen blivit mitt! Tack allihopa som har firat mig både igår & idag! ♥

femton

2010-09-06 @ 07:30:31

...och så var dagen kommen. Dagen då jag blir 1 år äldre. Dagen då jag vaknar upp av frukost på sängen och sång. Dagen som alltid förblir min dag. Idag är det min födelsedag.

lookbook

2010-09-05 @ 17:45:37

Gissa hur glad jag blev när jag fick ett mail från LOOKBOOK som meddelade att jag nu äntligen har fått bli medlem! Gladchey! Ni hittar min sida här!

honey, what do you want for your birthday?

2010-09-04 @ 19:48:30
Senapsgul halsduk från MONKI, Orange/rött läppstift, 50mm objektiv, Presentkort på Urban Outfitters, Close Up +10 filter, UV filter, Pengar, Skinnjacka med fårull från MONKI, Koftor, Mineral puder/rouge, Fjäder smycken ("naturliga" fjädrar), Fjärrutlösare, Svarta låga converse, Stativ.

Det är minsann inte många dagar kvar till 6 September. Alltså inte alls många dagar kvar tills lilla jag fyller 15.. ♥

första september (!)

2010-09-01 @ 16:27:10
Herre min skapare! Jag har sagt detta alldeles för många gånger på denna blogg, men gud vad tiden går fasanullt fort! Skolan har startat för full rulle och mina torra "höst läppar" har tyvärr kommit tillbaka. Jag har spenderat de två senaste dagarna hos mina farföräldrar. Trevligt, trevligt! Ikväll blir det plugg och imorgon blir det lite mer seriöst bloggande, det kan jag (nog) lova!

RSS 2.0