Vad klappar ditt hjärta för?

2011-02-27 @ 00:01:37
Klänning // Monki

Skor // Vagabond


Bara för att min klänning är så förskräckligt fin.

those dancing days

2011-02-26 @ 17:24:38

Jag investerade inte i speciellt mycket där borta i Amerika. Men självklart köpte jag converse, ett måste då de endast kostade 280 svenska riksdaler. 419 kronor billigare helt enkelt. Bara ben i sommar och med dessa på fötterna. Kärlek.

PS. Tack till fina Tora som höll bloggen vid liv medan jag var borta och jag lovar, det kommer bilder från resan...

 


and the bird flew home

2011-02-25 @ 20:30:32


Jag har kommit hem. Hem från plusgrader och sand mellan tårna till minusgrader och snö mellan tårna. Men det känns på något vis lite bra att komma hem igen. Fast jag saknar såklart att kunna ligga och äta jordgubbar på balkongen medan man tittade på delfiner i mexikanska gulfen.

Sedan tänkte jag visa min nya kära klänning här ovan. Betydligt mycket finare i bättre ljus men detta får duga. Fåglar är fina grejjer det.

fly fågel fly

2011-02-13 @ 07:30:00


...för att fly är precis vad jag ska göra. Nu flyr jag landet. Jag flyr till ett betydligt varmare och för tillfället, charmigare ställe: Florida. Jag kommer hem förhoppningsvis lite brunare, lite gladare och med lite fler minnen att minnas. När jag kommer hem blir det bilder må ni tro! Dock inte på mig, det är nog just det som är det lilla minuset med att vara "fotografen". Man står alltid bakom kameran, men det är ju inte så pjåkigt det heller?

Ni får ha det fint trots denna kyla. PUSS

PS. Vanligtvis så brukar jag klaga på de som endast lägger upp bilder från t.ex flickr/weheartit osv. Men nu hade jag inget annat...

you're just my type

2011-02-10 @ 17:35:26


Jag dör en smula. Så himla fint. Vill ha ett par bruna jeffrey cambells, fast det har iof alla... Så därför tycker jag att dessa ovan är otroligt söta! Ögongodis. Internet funkar fortfarande inte. Så jag skrev detta förinställda inlägg i skolan. Jag är sjuk och har gjort färdigt de nationella proven i svenska vilket gick finfint! 

ASAB

Skinny love

2011-02-07 @ 14:32:00


Det känns verkligen som vår nu. Man vaknar upp till fågelkvitter och bländande solstrålar. Helt underbart, känner att det verkligen är dags att få krypa ut ur sitt vinter ide! Om en vecka så åker jag till Florida och får uppleva sommar i en vecka, jag längtar!

Idag - åker förväntansfullt på öppet hus och stoppar näsan ner i so boken resten av dagen.

I love you like a fat kid loves cake

2011-02-05 @ 18:16:06Nu - sjunger till alla fina disney låtar tillsammans med med mina två pärlor - Hanna och Evelina - på bilderna ovan. I guess you noticed att jag har varit borta ett bra tag. Mitt internet vill inte sammarbeta så jag kommer börja blogga igen om ett tag, så fort internet funkar.

Annars då? Ska bara chilla med mina fina tjejor. Ciao!

RSS 2.0