goodbye

2011-01-29 @ 10:05:03

Tillägnar detta lilla inlägg till min fina katt som somnade in i tisdags. 

Annars så känner jag hur stressen kryper i mig och beslutsångesten över gymnasievalet ökar. Så idag ska jag sätta näsan framför den där spanska uppsatsen och plugga ännu lite till. Tillslut så blir det ett härligt danspass också. Som jag har längtat!

the lucky one

2011-01-27 @ 09:42:58



Man kan ju inte bli annat än lycklig av denna film. Jag vill också dansa, pussas, åka pulka och leva livet. Dessutom så går låten rakt in i mitt vinterkalla hjärta. På tal om dans, idag åker jag på öppethus för att kika på en dans linje. Vem vet? En dag kanske jag också kan vara lika fin som på videon.

alarm

2011-01-24 @ 20:20:02


En favorit för stunden. Detta läppstift fick jag av en väldigt snäll bror i julas. Det är precis lagom rött, lite sådär "nejmen gud vilken fin naturlig färg...eller oj det var visst läppstift". Helt p e r f e k t

Status: Har städat mitt rum någorlunda inför den s.k målningen i helgen. Bort med den där gräsliga lila färgen och in med vitt! Sedan får vi se vad som händer... Morgondagen bjuder på dans dessutom! Som jag har lägntat efter att få träna!

do you?

2011-01-23 @ 10:00:00



Ge mig sommar nu så att jag kan ha mintgröna kläder, finfula hattar, skinnshorts, mockashorts, blommiga kjolar, ljusa byxor, fjäder smycken, himmelsblå klänningar, söta underkläder, gubbskor, låga converse och träklackar. 

Nu. Snälla.


skört som ett pappershjärta

2011-01-22 @ 18:10:12


Istället för att plugga ekonomi så vek jag några pappersfåglar. Första gången för min del faktiskt och det blev otroligt fint. Så nu hänger de där så fint i mitt fönster ovanför min fina jordglob. Mitt rum ska bli fint. Riktigt fint!

Ps. Fint är ett fint ord.

gold and silver

2011-01-21 @ 16:07:16


Två nya skönheter att bära runt halsen. Det översta från bibok har jag kommit fram till att man inte kan fota. Men det ser otroligt fint ut på, det kan jag lova! Det nedersta gick för endast en 50-lapp på monki. Melike

Den här fredagskvällen blir rätt så chill. Äta, datorisera, plugga och lite tv-tittande. Hare fint!

just like that

2011-01-20 @ 21:20:34

Denna bildbomben startar jag med bilden ovan. Vacker, eller hur? Det är jag och självaste födelsedagsbarnet!
Posade lite
Tora om med 97 filmer som hon köpt för ca 5kr styck i Indonesien. Åh vad jag har sanat Tora!
Hanna och Tora
Vi spelade en hel del på Lines röd, vita piano.
Line var glad
Jag var glad
Vi åt god mat och tände en massa levande ljus.
och åt goda glassbollar...
som var rosa innuti.
Ludvig försökte förklara något för mig men jag var lika trögfattad som vanligt!
Han försökte spela piano och jag skrattade så att jag fick ont i kinderna.
Det är pinsamt att jag inte kan spela piano. Måste lära mig, bums!

Jag älskar Line

Efter några mordhot från höger och vänster pga dålig uppdatering så tyckte jag att det var dags igen. Egentligen skulle det varit cirkus 5 bilder till, men självklart så ville inte datorn samarbeta. Det här var som sagt för 5 dagar sedan då jag, Hanna, Tora och Ludde firade Lines dag. Det var wonderbart!

Jag lovar att uppdateringen ska bli bättre, men redan efter två veckor i skolan så har stressen tagit över.

noise

2011-01-15 @ 12:58:15


Väldigt brusiga bilder som jag tog i smått panik då solen försvinner på 2 röda nu för tiden. Jag åker nu till världens finaste tjej Line där vi (jag, Hanna, Ludde, Evelina, Tora) ska fira hennes dag. Det kommer bli kanonkul och jag förväntar mig att Tora ska berätta om sin alldeles för långa resa.

Latero!

fyndigt

2011-01-12 @ 16:07:15


Detta är vad jag kallar ett fynd! Förra veckan när jag, Hanna och Evelina gick igenom trapphuset (som annars brukar vara låst) så kikar vi på den s.k. "ta det du vill ha" bänken... där ligger den och väntar på mig. Den perfekta ryggsäcken, helt gratis! Kommer bli vårens väska. Loveit

UPDATE:
Vanligtvis så svarar jag inte på anonyma kommentarer här i bloggen. Men jag tänkte svara på denna fråga: "Vad är trapphuset?" Det mina vänner, är absolut ingenting flashigt eller populärt. Det är helt enkelt min mormor och alla hennes grannar som samlar ihop det de tröttnat på och ställer på en maffig bänk. Lyx!

dum av dig

2011-01-10 @ 20:05:06
Tröja // Monki

Shorts // Andrahand

Örhängen (som finns där någonstans under kaluffsen) // UO

Alldeles för kallt klädd var jag första dagen på min sista termin i högstadiet. Men äsch, man får ju passa på när det är 0 gradigt! Dumt, men värt.

Is there a hell?

2011-01-09 @ 15:31:06


Sitter och pluggar här dagen innan skolstarten medan jag lyssnar på åskvädret som lever sitt egna liv på vårat tak. Eller rättare sagt så är det vädergudarna som lyssnat på alla våra böner: snön smälter. Och det fort! Jag har en massa bilder som jag hade tänkt visa upp igår och idag...MEN jag fotade i RAW format och det vill av någon anledning inte laddas upp i photoshop. Återkommer!


Latero guys!

cold feet

2011-01-07 @ 16:24:07
Tomhet.

waffles

2011-01-07 @ 15:06:28
Spenderade en natt med dessa tjejor.

Hanna stekte våfflor och sa att jag kommer dö.

Morgonen därpå så gick Hanna tidigt, tidigt medan jag och Evelina bestämde oss för att sova resten av dagen.
Vi åt våfflor igen.
Evelinas våffla blev snygg

Sedan var det i princip inga bilder kvar som jag inte skulle bli mördad för. Ni är så fina! Älskar er

kaffebrus

2011-01-01 @ 12:53:00


Detta stod på min önskelista i julas, och söta mormor gav mig denna fina rexlexskärm 5i1 (betyder att det är en silver, guld, svart, vit och transparent sida) från kaffebrus. Tror att den är ca 80cm. Kommer användas flitigt när solen kikar fram.

Jag hoppas att ni hade ett fint slut på 2010 och en bra början på 2011. Har ni några nyårslöften?

RSS 2.0