make it all black

2011-07-26 @ 14:00:04
» jumpsuit - Nelly • skor - Vagabond • väska - Asos «

Jag har suktat efter detta väldigt länge nu. Kilklackarna provade jag för någon dag sedan i butik och dom skrek utav ren perfektion! Otroligt snygga! Skall inskaffas så fort plånboken tillåter... En snygg portfölj liknande väska behöver jag inför skolstarten. Den andra skon skulle bara vara så bra i höst. Och jumpsuiten, ja den ser ju så fin och bekväm ut!

summer attraction pounding in my vains

2011-07-26 @ 13:06:54


Lite fler bilder från när jag, Line och Fanny skuttade runt på ko-fyllda kullar med pannkakor i ryggsäcken. Det var så fint.

Ps. Designen har förändrats lite! Så om den ser lite tokig ut eller att du inte ser någon förändring alls, klicka på f5!

älskling, det är bara livet som leker

2011-07-24 @ 20:35:00

Jag har haft det så bra. Jag har det så bra. Jag har sprungit runt på åkrar i flera timmar tillsammans med några av de finaste jag vet och de betande kossorna. Jag har varit uppe sena nätter och somnat till regnets smatter mot taket. Jag har strosat runt på stan i fina klänningar solblekt hår. Jag har gjort sådant som jag tycker om som mest med de jag tycker om allra mest. Det är anledningen till tomheten här, för visst skulle det vara tokigt om det fanns en dator som jag skyndade till efter att ha upplevt det ovan på bilderna. Jag hoppas och vet att ni förstår! Men nu ska jag försöka visa upp vad jag gjort de dagar som jag låtit livet leka med mig och låtit mig leka med livet. 

Fotografierna ovan är tagna av fina Fanny Laurin och det kommer komma mycket mer liknande ASAP! 

Ps. Norge, jag tänker på er jämt och ständigt ♥

wants

2011-07-09 @ 16:19:17
» klänning - Modekungen • skor - Jeffrey Campbell • nagellack - Chanel • väska - Asos • halsring - Items by johanna «

young star

2011-07-08 @ 12:36:19
Linne // Bikbok

Kjol // ZARA

Väska // Topshop


Vaknade upp för någon timma sedan och kände att det kanske var dags att fylla min  blogg med en massa nya inlägg igen! Jag tycker ju trots allt att det är så roligt! Det har skett en hel del den här tiden. För det mesta har jag badat, ätit en massa glass och solat min hy någon nyans brunare och mitt hår någon nyans ljusare. På tal om hår, bilden ovan...jag var nyvaken och kaluffsen orkade jag inte göra något åt! 

- En tyngd lättades från mina axlar när det visade sig att jag kom in på mitt förstahandsval när det gäller vilket gymnasium jag börjar på nu till hösten. Det bidde Kungstensgymnasiet, Estet - estetik och media - foto. Är det någon av er som joinar mig?

PUSS och vi hörs alldeles strax!

RSS 2.0