ballerina

2011-05-21 @ 10:52:38

Modell: Fanny Laurin    Foto: Jag

Nu drar jag iväg på nya äventyr i staden även om jag egentligen borde bosätta mig i några skolböcker istället...men man måste få leva lite också!

it's not as if i dont like you

2011-05-19 @ 20:15:03
Blus // mormors

Kjol // ZARA

Ryggsäck // Andrahand


Skor // dinsko

Strumpor // Lindex

Sommarvädret är påväg tillbaka och imorgon blir det studiedag. Toppen! Fast nu måste jag gå och ge kärlek till min hund, han verkar inte må så bra. Vi hörs väldigt snart!

PS. Jag tror nog att jag tar och kapar av håret snart.

details

2011-05-18 @ 20:12:10


Lite detaljer från hur jag såg ut för ett tag sedan. Den där kjolen måste jag stoppa undan ett tag känner jag, använder den alldeles för mycket! Man måste variera sig lite trots allt!

Skoldagarna blir bara mer och mer menigslösa. Nästa vecka blir i princip den sista veckan som jag har någonting att göra som gäller skolarbete. Finally! Snart väntar bara ben, glass, staden, gröna lunds konserter, festivaler och inga beskymmer. Puss på er!

Hey, I put some new shoes on

2011-05-15 @ 09:51:49


Ett par skönheter som ger mig förskräckliga skavsår, men med strumpor i så överlever jag! 600 enkronor på dinsko gick dom för om jag inte minns fel!

I'm so happy and that ain't wrong

2011-05-12 @ 19:57:22
2 bilder som togs för någon månad sedan av mig.

Jag har haft en av de finaste dagarna på året. Har dansat halva dagen med de finaste jag vet och gått runt i mina finafina nya skor som jag visar för er senare. Imorgon så blir det samma gamla, vackra visa med en massa dans, skratt, tokigheter och en glasskupong som skall användas. Visst låter det fint?
PS. Om det är något ni vill se mer av här i bloggen så säg bara till!

julia + olivia

2011-05-11 @ 21:51:33


Just för att jag just nu inte har något speciellt att visa för er (men snart så!) så tipsar jag om världens finaste tvillingar med världens finaste blogg. Två identiska skönheter med ett hår som gör att jag får ont i själen av avund. Två 19 åringar med väldigt bra smak för både fotografier och kläder. Dom är så fina att man inte kan låta bli att älska dom. Julia och Olivia finner ni här.

youth knows no pain

2011-05-06 @ 20:44:24


Jag tror att jag är förälskad! Extra mycket i de tre nedersta. Om de bara inte hade kostat uppåt tusenlappen...
Så om ni är rika (eller bara har ett jobb frånskillnad mot mig) så slå till för guds skull! Finnes här!

Grandma's maison

2011-05-06 @ 18:43:09


Såhär ser det lite ut i mormors fina hus. Hos mormor finns det spetsgardiner, söta blusar som man får sno åt sig, väggar klädda i bommiga tapeter och det vackraste trädet med de vackraste blommorna som jag någonsin sett. Ett sådant träd som man kan titta på från andra våningen. Extra fint att titta på nu när man har dragit på sig en kraftfull förskylning. Fy sjutton!

det ekar över hela staden

2011-05-02 @ 17:30:20
Stockholm är som finast just nu.
Jag firade valborg med dessa fina tjejerna.

Vi hade picnick i tanto och trots kyla blev det rätt så förbaskat superbra.
Årets första jordgubbar, dagen till ära!
Fanny stekte i sina rosa brillor med lite grädde i mungipan

Line är min jordgubbs-flicka. Världens finaste jordgubbs-flicka.
När kvällen började lida mot sitt slut så tittade vi på fåglarna på gammla stan som inte hör hemma där ovanför den stora brasan.

Fanny och Line är så goa och kungsträdgården håller redan på och tappa sin rosa charm.
Line och jag.

Jag njöt iallafall.

Tora, Line, Fanny och jag hade den bästa valborgen hittils, iallafall jag. Sedan gick vi till Cafe 60 och jag njöt ännu lite till av min bulle och välförtjänta kopp choklad. Ni är så otroligt bra allihopa.

Nu - plugga som en tok till nationella i matte. hjälp.

RSS 2.0