påsk

2013-03-31 @ 15:58:00
Tillsammans med familj har jag förflyttat mig till ett något varmare Norrköping under påskhelgen. Jag njuter av ledigheten och har ätit så mycket godis och mat att jag spricker, exakt som när man var liten helt enkelt! Snart kommer lite nytt spännande upp på bloggen, så håll utkik!  

till mobilen

2013-03-31 @ 12:31:00
Så här i påsktider när våren sakta men säkert börjar närma sig blir jag sugen på någonting nytt att pryda min mobil med. Ett skal med fina färger och mönster är vad jag söker och dessa skönheter ovanför fann jag hos idiwa.se där dom har allt från iphone 5 skal med nitar till mobilväskor till iphone 5. Det är otroligt prisvärt om man jämför med andra utländska sidor där man dessutom måste betala dyr frakt!
 
Skynda fynda hos idiwa!
  

tisdag

2013-03-19 @ 12:23:41
 
Idag är det snöstorm och det känns snarare som julväder än påskväder. Men då jag vaknade upp i morse och kände hur huvud och kropp bultade så kurerar jag mig hemma idag med alldeles för många koppar vaniljte och apelsiner istället för att kämpa bland människor och kollektivtrafik. Det känns helt ok faktiskt...

ensamma i skogen, älskling hör du ropen

2013-03-13 @ 19:56:09
Fotograf/Stylist: Nicolina Landqvist Winkfield   Modell/MUP: Evelina Forsell 
 
Min vackra kompis Evelina var snäll och ställde upp som modell inför mitt senaste skolarbete, ett smakprov ser ni ovan. Jag blev ruskigt nöjd, men ska lägga ned mer tid på redigering innan bilderna kan få en välförtjänt plats i min blivande portfolio.

Annars rullar livet på trots att otroligt jobbiga ting har skett på senare tid, men ju mer solen värmer och ju närmare våren kommer så blir jag mer och mer motiverad till att styra upp min blogg igen. Jag vet att jag sagt detta förr, men följer ni med?
 

RSS 2.0