emma

2014-03-27 @ 21:33:00
är hon inte för fin? älskade emma.
 
idag fick vi äntligen till den där fotograferingen som jag, Evelina, och Emma planerat. blev så himla snyggt bra fantastiskt osv att jag behvöde hoppa runt som ett litet barn i en godisbutik då och då. älskar detta! det är så himla kul, vill alltid planera, fotografera, redigera. har turen att ha världens bästa Evelina som stylist och Emma på bilderna ovan som är så fin att man faller av stolen som modell. resultatet kommer upp i veckan, hann filma lite dessutom så vi får se vad det kan bli... 

Rendez-vous & Other Stories

2014-03-26 @ 10:46:00
 
 
jag älskar detta. blir så himla sugen på att börja filma mer, är så sjukt kul! det här gjorde denna gråa tisdag genast färggladare och härligare. dessutom är &otherstories min favoritaffär i dagsläget vilket inte precis gör filmen något sämre. kollakolla och shoppashoppa för guds skull! annars är jag otroligt taggad på årets första studentskiva ikväll som kommer bli så jäkla bra, taggar hela dagen hurra!

pink

2014-03-22 @ 10:56:00
 
utvilad och njuter utav att våren är tillbaka igen med tulpaner och smoothie. har dessutom äntligen fått mina 5kronors ringar på posten, hurra! känns så skönt att behöva lägga i princip ingenting på sådant som jag ändå kommer lyckas tappa bort på ett eller annat sätt. ett annat snabb-tips, DKNY fresh blossom. bästa parfymen, passar bra i dessa tider både när det gäller namnet och färgen.

portfolio

2014-03-19 @ 09:00:00
modell/mup/stylist: Evelina (länk)
 
när det egentligen finns så mycket annat som jag skulle behöva ta tag i när det gäller skolan så väljer jag att fokusera på min portfolio istället. är så himla roligt så det är värt stressen i slutändan med allt annat...antar jag. nu sitter jag och går igenom alla bilder jag tog på Evelina i vintras men som jag inte hann få klart, men nu så! det kan ju inte bli annat än bra när man har en sådan här pingla framför kameran.
 
 
 

1/2/3

2014-03-17 @ 22:44:23
 
saknar ni sådant här på bloggen? för det gör jag! nu när man nästan spricker pga längtar efter vår, sol och liv. ovan är tre gamla favoriter iallafall. vem försöker jag lura, vill inte ha vår utan sommar nununu tack!

vår

2014-03-09 @ 21:05:00
 
 
världens bästa helg med sol och värmde. startade dagen med frukost på sängen medan vädret lockade utanför fönstret, så det begavs mot stan där jag mötte upp pinglan ovan för fotografiskabesök, promenad i gamla stan och lunch. tycker om denna stad så himla mycket, trivs. söndagsångesten kryper fram med skola, gymnasiearbete och jobbsökande, men det gör ingenting för idag var det vååår och det kan ingen ta ifrån mig tralala!

RSS 2.0