RIVER ISLAND

2015-01-31 @ 09:30:00
 
igår hann jag kika in hos river island, målet var egentligen en skjortklänning men fann dessa godbitar istället. är dödskär i den vita skinnkjolen och den gråblå färgen på tröjan var så perfekt. får bli ett besök till tror jag, kjolen ska definitivt få en plats i min garderob. vad tycker ni? borde jag slå till?
 
idag däremot vaknade jag upp sjuk, så himla typiskt jag som tryckt i mig så mycket ingefära...aja, få ta vara på serietittandet och myset istället då! hoppas ni får en fin lördag ♥

GRÖT + ÄPPLE

2015-01-30 @ 09:00:00
 
godmorgon! detta är min bästa frukost de flesta dagarna i veckan, havregrynsgröt med rivet äpple toppat med kanel. och en kopp te såklart. tröttnar aldrig! så himla mättande och gott. är förövrigt så himla sugen på att testa en massa nya recept för att hitta nya favoriter, speciellt vegetariska. några tips?

MIN TISDAG

2015-01-29 @ 09:30:42
vaknade tidigt och satt vid datorn och pysslade
nyvaken drack jag min juice som var proppad med ingefära, vägrar bli sjuk!
efter ett träningspass åkte jag till Line som lagat god mat
där pratade vi av oss och åt piggelin 


det var min väldigt lugna och mysiga tisdag. idag blir det att åka in till stan för att utföra lite ärenden, plocka upp paket som kommit på posten osv. och gör nog en till omgång med dadelbollar, de förra tog slut fort, precis som det ska vara. 

VAD GÖR JAG NUFÖRTIDEN?

2015-01-28 @ 07:45:00
 
eftersom att jag inte bloggat frekvent på ett tag så tänkte jag berätta lite vad jag har för mig nuförtiden. den 5 juni 2014 tog jag studenten och ingen kunde ha varit lyckligare än jag och samtidigt orolig för vad som komma skulle. Jag var fortfarande arbetslös och fann varken inspiration eller ork till speciellt mycket men njöt av en ledig sommar. 
 

augusti kom och jag började jobba på en mataffär, där har jag nu jobbat i ca ett halvår. Jag trivs helt okej men känner mig väldigt redo att röra mig därifrån och framåt nu mot något som jag på riktigt tycker är roligt, så denna våren kommer jag sitta och göra arbetsprov efter arbetsprov för att söka en hel hög med olika utbildningar till hösten.  

 

då kanske ni undrar vad det är som jag vill plugga? det är en himla röra i mitt huvud just nu, men de olika inriktningar som jag kommer söka till är inom arkitektur, reklam, grafisk design/design och bildbehandling. alla dessa utbildningar är relativt svåra att komma in på, så jag har en kämpig men också rolig vår att se fram emot 

 

så jag lever nog ett ganska klassiskt år efter gymnasiet, tjänar ihop pengar till något större, funderar på framtiden och tar en paus från allt som har med måsten och deadlines att göra. det har faktiskt varit riktigt skönt, men nu känner jag hur det kliar i fingrarna efter att få göra mer än att plocka upp varor och lära sig alla PLU koder utantill.

 

detta blev en snabb sammanfattning på min vardag, är ni kanske sugna på en frågestund?


& OTHER STORIES S/S 15

2015-01-27 @ 12:45:40
 

och & other stories levererar ännu en gång! vill hoppa in i bilderna och leva i deras inspirerande och kreativa lilla värld haha. jag som annars klär mig mest i svart/grått har som mål att försöka köpa mer ljusa samt färgglada kläder och vad ger inte mer motivation till det än dessa bilder? vill ha håret i slarviga flätor, färgglada sneakers tillsammans med klänningar i roliga mönster mhm.

nu: iväg för ett litet träningspass!


DADELBOLLAR

2015-01-26 @ 13:03:03
 
ny vecka, nya dadelbollar! detta är mitt favoritsnack någonsin (av sådant jag inte får ont i magen av) och då jag älskar söta saker så är dessa perfekta. det som är ännu bättre att det är så himla lätt! du behöver endast 2 dl dadlar, 2 dl mandlar, 0,75 dl kakao och tillslut kokos för att rulla de i. jag kör ner alltihopa i en matberedare som får göra jobbet, sedan bara att rulla till ca 20 små godbitar!
 
obs: glöm inte att kärna ur dadlarna, det misstaget gjorde jag första gången och jaa...det blev lite för mycket tuggmotstånd...

SUNDAY

2015-01-25 @ 08:58:00
 
åt bananpannkakor med blåbär och kokos häromdagen för första gången i år, tröttnar aldrig. och även om jag tjatar en del om vår, vårkläder, värme osv så måste man ändå erkänna, det är så sjukt fint med en snötäckt skog. imorgon är det ny vecka och snart är det februari iiih det går framåt iallafall!

TRE SKOMODELLER ATT SATSA PÅ TILL VÅREN

2015-01-24 @ 09:00:00
/ rosa sneakers / vita slip-ons / svarta loafers /
 
det finns tre skomodeller som jag verkligen vill ha nu till våren, är helt kär i de rosa från reebok men de är slut överallt. men ett par bekväma sneakers i någon fin färg eller vitt ligger högst upp på listan. har dessutom suktat länge efter ett par klassiska och bekväma loafers samtidigt som jag nog behöver investera i ett par schyssta slip-ons då mina älskade rosa som jag använde förra sommaren har börjat falla sönder pga överanvändning hehe...men för tillfället får jag nöja mig med mina vinterkängor, går inte att ta sig fram i dessa snödrivor annars!
 
vilka skor gillar ni bäst? själv kan jag verkligen inte släppa de från reebok....

OUTFIT ON THE FLOOR

2015-01-23 @ 08:00:00
 
ungefär såhär jag ser ut alla dagar i veckan för tillfället. älskar mina nya jeans från monki, sitter så himla bra och riktigt bekväma dessutom. längtar tills det blir lite snällare väder för att kunna ta lite outfitbilder utomhus igen, var ett tag sedan nu... och tror att det är vad ni gillar att se här på bloggen blandannat? om jag inte minns fel. ha en fin fredag nu, puss!

SILVER/GREY/BLACK

2015-01-21 @ 13:32:55
 
vaknade upp till snöstorm imorse och bestämde mig att detta får bli dagens outfit bara för att trotsa vädret...haha nä jag ville mest visa upp den superfina julklappen jag fick av bästa Hanna, en topp från Brandy Melville som passar till det mesta, superbra! kommer bli en favorit när snön och kylan försvunnit, föredrar dock detta vackra vita landskap framför slask, alltid något. 
 
nu ska jag återgå till mitt te och mina sockor, bye!

SMOOTHIE BOWL

2015-01-20 @ 10:04:32
 
dagens frukost, smoothie bowl, som jag har velat testa på ett tag. blev inte riktigt som jag ville då sesamfrön och linfrön var slut hemma, gott blev det iallafall! gjorde smoothien på 1 banan samt 1 näve mango och 1 näve hallon (+vatten). fick bli en stor kopp te och äggsmörgås också då jag som vanligt aldrig blir mätt hehe... nu ska jag springa iväg för att jobba ett långt pass, hejsvejs!

BIKINI

2015-01-18 @ 08:00:00
 
de senaste veckorna har jag saknat sommaren så himla mycket, visst det gör jag väl alltid men på senare tid har det skrikit i mig efter sol, värme och framförallt ljus! har suttit och suktat efter diverse solsemestrar och börjat följa en massa instagramkonton som består av palmer, stränder och solbränd hud. istället för en resa så unnar jag mig en bikini (just nu iallafall), då känns det som att sommaren är påväg iallafall! visst är den söt? vitt, blått och lite söta volanger på det, kommer sitta tipptopp om några månader...!

NYÅRSNATTEN

2015-01-16 @ 12:01:00
 
Var tyvärr inte superaktiv med kameran och de bilder som togs blev det ganska risig kvalite på...så här kommer några bilder från räddaren i nöden (mobilen) istället! Jag jobbade till klockan 6 den kvällen vilket blev lite stressigt, fick slänga på mig de lite mer festliga kläderna för att ta mig till Fanny som hade gjort det så himla fint tillsammans med Tora. De hade lagat trerättersmiddag som bestod av tomatsoppa med chevre, risotto och citronfromage med bär. Var en så himla lyckad kväll, att få vara med de jag tycker om bäst och en massa annat trevligt folk! 
 
Även om jag själv jobbar hela denna helgen så, glad fredag på er!
 

NYTT ÅR

2015-01-15 @ 11:11:00
källor: pinterest
 
hej bloggen och ni fina som fortfarande kikar in här trots min värdelösa uppdatering (ni är bäst). det har kännts så himla trist, för ända sedan jag tog studenten i sommras så har jag varken känt mig inspirerad eller kreativ, utan bara mätt på allt som har med att skapa/fixa/göra osv. jag som hade tänkt att nu kan jag banne mig pyssla och fota hela tiden, men så blev det inte riktigt heller. det är inte förän nu, några få veckor in på årets första månad som jag känner att det är någon sorts liten glöd som tänts inom mig, viljan och lusten är tillbaka och det känns så himla bra! jag vill bara planera, fota, redigera, resa, springa, andas, leva och ta mig framåt.

RSS 2.0