emma

2012-10-31 @ 10:00:00
Foto: Nicolina LW     Modell: Emma A
 
Medan jag strosar runt på Londons gator får ni se dessa två fotografier på Emma som jag tog i skolans studio för ett tag sedan. Det blir så himla fint i studion (även om jag trivs bäst utomhus) och helt ärligt, det kan inte bli annat än fint/vackert/underbart med denna vackra varelse som modell!

halv åtta hos Tora

2012-10-30 @ 10:00:00
Efter att ha traskat i den bäcksvarta kvällen med kalla fingrar så kom jag och Fanny fram till Tora och bjöds på välkomnsdrink!
Kvällens meny såg otroligt lovande ut.
Glada och förväntansfulla var vi
Till förrätt bidde det Sparris Bruchetta med balsamico som Tora så fint lagt upp...
...och till huvudrätt blev det oxe med chevremos som smakade som en dröm!
och den efterlängtade engelska tiramisun var så himlahimla god, åh!
 
Så här såg det ut när Tora hade sin del av "halv åtta hos mig" som är en så himla mysig idé, att få bjuda och bli bjuden på trerättersmiddag är så roligt, inspirerande och framförallt gott! Tyvärr fick jag ingen bild på självaste kocken, men hon var fin som vanligt såklart. En himla bra oktoberkväll, mina smaklökar har aldrig mått bättre.
 

hejdå frostiga svealand

2012-10-29 @ 05:03:00
 
Med detta otroligt seriösa fotografi på mig så säger jag hejdå frostiga Sverige och hej London! Jag flyger nu tidigt på morgonen och kommer hem igen fredag kväll med en massa nya upplevelser, fotografier och förhoppningsvis kläder, heh... Men jag har förberett ett gäng tidsinställdsainlägg tills jag kommer hem igen och kan visa er en massa fint!
 
Ni får ha ett så himla bra höstlov allihopa! Puss
 

London

2012-10-27 @ 09:03:00
 
Veckorna innan höstlovet har varit de stressigaste på länge att jag tillochmed glömde bort att berätta för er att jag redan på måndag åker till London! Jag kan knappt förstå det själv, bara två dagar kvar och jag är så himla pirrig och lycklig i hela kroppen. Att under fem dagar få njuta av denna fina stad, åh. Jag har varit i London en gång förut men det var otroligt längesedan och tänkte fråga er om ni har några tips på vad London har att erbjuda? Mysiga fik, resturanger, secondhand butiker, gator, parker osv. Är det något jag inte får missa?
 
Vad ska ni hitta på detta lov? Puss

design

2012-10-26 @ 15:26:06
 
Blev så himla glad när jag äntligen fick hem mitt egendesignade iphoneskal från caseapp.se! Jag kunde verkligen inte bestämma mig för en bild och jag är trots allt väldigt förtjust i instagram... så det fick bli ett sorts kollage av flera av mina bilder från min instagram @litenicolina. Tror nog att jag ska beställa några fler skal som till presenter till mina nära och kära, det är trots allt en perfekt julklapp! Snart kan du med iPhone 5 också beställa egendesignade skal hos caseapp, så oroa er inte...

torsdagsfrukost

2012-10-25 @ 10:13:00
 
Ännu en frukost, det blir ju rätt mycket sådant här. Vaniljyoghurt med äpple från mitt alldeles egna äppelträd, en kopp vaniljte och ett ägg.

sit down

2012-10-22 @ 16:13:38
 
I fredags lekte jag tillsamans med mina fina i skolans studio. Jag är så otroligt dålig på att ljussätta, nästan pinsamt! Men tillslut fick vi till någonting som iallafall blev helt okej. Här är två fotografier av mig som Felicia knäppte av, ni kommer få se en hel del studiobilder i framtiden! Men lovar er att jag kommer ge er variation, jag är ju trots allt en flicka som tycker om att fota utomhus i naturligt ljus...
 
Vad tycker ni om fotografierna?

gatan där jag bor

2012-10-17 @ 15:44:47
Foto: Nicolina    Modell: Fanny L

i mitt fönster

2012-10-15 @ 20:04:00
 
Något av det bästa jag vet såhär när kylan och mörkret smyger sig på är att dricka te ur min favoritkopp och värma upp några hemmagjorda kanelbullar efter en lång skoldag. Som bäst blir det när jag sätter mig i mitt fönster för att ta in alla vackra färger hösten har att erbjuda. En måndag som denna var detta mycket behövligt.

allt du önskar kan du få

2012-10-14 @ 15:03:05
Känner mig krasslig och ni får därför se två fotografier ur arkivet tyvärr medan jag dricker kanelte i mängder.
 
Denna regniga oktoberdag ligger inspirationen på botten och därför tänkte jag att ni skulle få önska inlägg precis som andra bloggare låtit sina läsare göra. Ni skriver en eller flera rubriker i en kommentar som ni önskar ska komma upp här på bloggen så tolkar jag rubriken på mitt eget sätt. På så sätt får ni se vad ni önskar här hos mig och jag får förhoppningsvis lite mer inspiration på vägen! Vad säger ni?

brunch

2012-10-12 @ 12:56:58

För någon vecka sedan gjorde jag iordning min första och största brunch någonsin med fattiga riddare, scones, bacon, äggröra, amerikanska pannkakor, smoothie, te, frukt, grönsaker, marmelader i alla möjliga färger och smaker...ja rubbet helt enkelt! Blev så himla nöjd så jag tror att detta får bli en återkommande tradition här hemma om helgerna!

Sitter i skolan och kämpar i illustrator och photoshop medan jag längtar efter att få komma ut i den friska höstluften! Vad ska ni göra denna fredag?

hemmagjort äpple

2012-10-10 @ 09:04:00
 
Det är smått fantastiskt att ha ett alldeles eget äppelträd då man kan plocka ett äpple till frukost för att sedan springa till bussen med halsduken slängd runt halsen. Riktigt goda är de dessutom, och fina. Ska nog ta och göra lite äppelmos ikväll, kanske tillochmed en äppelpaj också.

Ps. Såg att jag hade kommit med på blogg.se framsida, så himla kul! Välkomnar er nya läsare med en massa kärlek! Puss

I samma låga skor

2012-10-08 @ 10:02:00
 
• Jacka - Weekday secondhand • Halsduk - Monki • Skjorta - Monki • Jeans - Cheap Monday • Skor - Dr. martens •

fotografiska

2012-10-07 @ 13:40:00
Jag såg till bli en del av Fotografiska-familjen, precis som både Tora och Fanny.
Christör Strömholms utställning, så himla himla bra!Fanny i mörkret.
Vi satte oss på deras fina fik med världens bästa bakelser och teér. Utsikten är dessutom helt otrolig!
Fina Tora.
Fanny och jag bar iväg till världens bästa utsikt på söder.
Stockholm
 
Tillsammans med Tora och Fanny flydde jag till Fotografiska och Christer Strömholms utställning för att komma på andra tankar. Solen sken, kinderna blev härligt rosiga och man kunde helt enkelt inte haft en finare lördag än så. Idag är det lika vackert som igår, åh hösten är allt bra ändå!

RSS 2.0