lever livet

2010-07-28 @ 06:09:27
Nu bär det av! Klockan 7 så blir jag upphämtad, och så startar mitt nya äventyr. Eller mitt äventyr startade egentligen i badrummet då jag jag råkade skjuta tvålen ur rummet...Detta kommer bli grymt! Nu får ni ta och njuta av sommaren, för vem vet när hösten kommer runt nästa hörn? Nu när jag är borta får ni gerna kommentera och säga era önskemål osv. Kommer hem på månadg! Ni är solklart bäst! PUSS!

tisdag

2010-07-27 @ 12:53:39

2 inte speciellt bra bilder...

Idag ser vädret rätt så lovande ut! Himlen är blå, molnen vita och det är 25 grader. Thumbs Up! Jag vet inte om jag har berättat att jag drar iväg på festival imorgon? Aja, nu har jag sagt det iallafall! Jag åker tidigt imorgon och sedan kommer jag inte hem förrens Måndag kväll. Åh, jag är taggad till 1000 och man har fint folk runt omkring sig hela tiden. GREAT! Ingen bloggning då alltså, men kameran följer med såklart! 

Det känns lite trist att behöva ändra på packningen. Från att ha väskan fylld med sandaler, shorts och linnen så blir det regnjackan och stövlarna som får åka med...det jag försöker säga är att jag borde packa nu.
PUSS

frukost

2010-07-26 @ 11:45:48


Jag önskar att jag tyckte om te. Det ser så otroligt mysigt ut och doftar gudomligt! Men mina smaklökar dansar inte precis på en äng med blommor, snarare tvärtom. Jag ska lära mig en dag. Fast inte idag. Idag får jag nöja mig med att titta på pärlan Tora med hon sörplar ur en stor, fin, blå kopp.

He who plants a garden plants happiness

2010-07-25 @ 18:42:58



Regnet vräkte ner igår. Idag är det minst lika kallt, men inget regn. Jag har fått fint besök av tre tjejor här hemma. Vi är mätta på våfflor och tittar på Sweeny Todd när han hugger huvuden av massor av människor. Rätt så mysigt faktiskt. Eller, jag är egentligen inget stort fan av skräckisar. Men Johnny Depp är fin. Oj nu blev det sorgligt! Måste titta vidare! PUSS!

I had no shoes and complained, until I met a man who had no feet.

2010-07-24 @ 14:34:41
Tröja // Urban Outfitters (ny)

Klocka // Urban Outfitters (ny)

Skor // Vagabond

Skärp // Monki

Armband // gott & blandat


Ber om ursäkt för dåliga bilder...har inget stativ, måste ordnas!

time and tide wait for no one

2010-07-24 @ 14:03:25
Klocka ca 300 kronor

Åh jag är så nöjd. Jag har länge suktat efter ett långt halsband med klocka som berlock. Så fann jag denna, rea var det dessutom! Tog den allra sista, det blev nästan lite tävling mellan mig och en annan tjej. Men jag hann först, hurra! Så nu vet ni vad som gömde sig i den lilla påsen. Men i den stora då?

urban&me

2010-07-24 @ 12:07:56


Den finaste, häftigaste, roligaste, sötaste, snyggaste, rimligaste, trendigaste, snyggaste & bästa butiken som finns. Vad köpte jag där tro? Åh, helst hade jag nog köpt allt. Men det gjorde jag inte då jag inte har råd och försöker vara lite förnuftig. Jag älskar Urban Outfitters.

Den som gissar rätt på vad som gömmer sig i påsen får en kram. Eller en länk.

my clogs are popped

2010-07-23 @ 21:52:26

När jag trodde att saker och ting inte kunde bli bättre så sprang jag på dessa fina träklackar. Gick loss på 490 enkronor (30% rea). Mycket lycka på det.

Det var redan i februari som jag så hemskt gärna ville ha de perfekta träklackarna. Bruna skulle de vara också, inte svart det blir för trist (missförstå mig inte, jag har massor av svart hemma!). Sedan dess har jag letat, och sedan fann jag dom hos Karin och blev så svartsjuk. Men inte längre! Dessa ska användas så fort jag...kan gå i dom ordentligt (!).

tjugo:trettiofem

2010-07-22 @ 20:35:56

Jag kan nog inte bli mer shopping sugen. Jag sitter och avundas av flera fina tjejors garderober. Nu när jag dessutom har turen att min plånbok faktiskt har något inuti förutom 50 öringarna som går ut snart. Måste komma ihåg att bli av med de innan september... Hur trist den än låter så är det nog dags att börja kika på lite stickat och så inför den fruktade (men ack så vackra) hösten. 

Annars har dagen varit het, långtråkig och fin. Mest het. Man svettas som en gris men solen vill inte visa sig så att man kan njuta av en solstund. Snopet. Just i detta nu sitter jag med den största t-shirten man kan finna i min garderob och snart blir det ett bad. Förhoppnings vis bubbel-bad.

Jag säger ännu en gång förlåt för hemsk uppdatering, men det är mycket just nu. Fast egentligen så är det inte det, men ni vet hur det blir när tiden flyger iväg. 

P.S Tack till pärlan Karin för länken!

kamera utrustning

2010-07-22 @ 10:20:00
HÄR KOMMER DET FIXAS ALLDELES STRAX!!

handsmycke

2010-07-22 @ 10:13:45
Det här guldfärgade handsmycket från Urban Outfitters skulle sitta fint! Då smycket är i guld så blir det romantiskt istället frö rockigt, vilket jag är tacksam för! Smycket piffar upp en hel outfit och om jag citerar Eveline som jag hittade smycket hos: "Det förgyller helhetsintrycket!" Endast 175 kronor!

Källan hittar ni HÄR!

onsdag

2010-07-21 @ 14:22:00
(självklart ville inte datorn ladda upp bilderna...)


Gud, just nu känns det som att inget i garderoben funkar. Hade tänkt slänga upp en outfit men hur intressant är det med ett blått, oversize linne och shorts? Inte speciellt intressant. Så vi väntar lite tills jag visar något fint. På fredag blir det shopping iallafall. 

Förlåt för att bloggen är otroligt trist för tilfället, men om ni har lust kan ni ge mig tips på vad ni vill se? Jag ska nu åka och umgås med fina vänner, sol, bad och kanske en glass eller två!

Karin Bylund

2010-07-20 @ 11:43:56
Den här tjejen vid namnet Karin Bylund driver en blogg på modette. Det är min absoluta favorit blogg, nummer ett på min lista. Hon driver en mode blogg och hon har en så otroligt fin stil. Jag säger rätt så ofta att jag vill ha allt en speciell bloggare äger i klädväg osv. Men alltalltallt som Karin lägger upp på bloggen skulle jag kunna springa en bit för att få tag på. Åh, svartsjuk! Dessutom skriver hon otroligt söta texter när hon väl skriver.

BESÖK HENNES FANTASTISKA BLOGG!

this ain't my first rodeo

2010-07-20 @ 08:13:09


Åh, idag skulle jag gärna vilja se ut som Karin som förövrigt är amazing. Så otroligt snyggt! Titta bara på handsmycket och skorna som är mina drömskor! Ett par träklackar skulle sitta fint, inte för höga eller för låga. Dessa är perfekta! Så helt enkelt, så här vill jag gärna se ut, minus cigaretten dårå.

read my hands

2010-07-19 @ 16:52:30

nittonde juli 2tusentio

2010-07-19 @ 14:46:05

Godmorgon solstrålar!
...eller klocka är 3 snart, strunt samma! Vaknade sådär halvt snurrig klockan 11. Hade drömt någon konstig dröm, Harry Potter var med i drömmen haha! Tänk vad hjärnan kan spöka med en! Jag slängde sedan på mig jogging-skorna och sprang en runda. Känner mig så otroligt otränad! Mötte sedan upp Fanny vid stranden där vi trött solade, badade, lyssnade på musik och åt frukost. Nu är vi hemma igen och slöar framför MTV. Gissar på att dagen kommer fortsätta i samma spår: springa en till runda, sola, bada, äta, blogga.

barabrillor

2010-07-18 @ 14:04:36


Jag hoppas för er skull att ni har hört talas om barabrillor.se. Där finns några av de snyggaste solglasögonen/glasögonen jag någonsin beskådat! Själv är jag sugen på ett par lite rundare glasögon då i princip alla har wayfarer modeller. Typ som dom ovan. Om det inte passar på mig så är det bara att skicka tillbaka och få pengarna tillbaka, bra va? Men jag har beslutsångest! Vilka ska jag ta? Svarta eller bruna?

give voice to the voiceless

2010-07-18 @ 12:09:35
Linne // HM

Kjol // HM (Emmas)

Sandaler // Eurosko

tuggtugg

2010-07-17 @ 16:23:11


Haha, jag hade lite roligt med ett tyggummi nere på Öland, som resulterade i bilderna ovan...

Jag har faktiskt haft otroligt tråkigt idag, har bakat ett par kokosbullar med lime i. Resultatet kommer bli intressant... Jag har också letat efter en undulat som vi hittade i vårat träd igår. Måste ha rymt och den kvittrade så fint igår. Vi stängde in våra 3 lömska katter som på 3 röda försökte få tag på fågeln. Nu har den antagligen frusit ihjäl, tyvärr.

FRÅGA: Skulle ni vilja ha en frågestund?

A friend is someone who helps you up when you're down, and if they can't, they lay down beside you and listen.

2010-07-17 @ 12:26:49


Tora Ljungberg. Du är saknad! Kom hem nu, vad hände med "vår sommar" ? Du har det säkert super bra där nere i Turkiet, men jag har det inte super bra här i vårt avlånga land. Jag minns faktiskt knappt när du kommer hem, skulle du vara bort i 3 veckor? 3 ½? 1 månad? Kom hem nu bara. ♥

Om jag får lust att spränga datorn...

2010-07-16 @ 20:36:13
...så har jag en hårddisk med alla bilder, filmer, musik och dokument. Bra va? Så nu kan jag rensa på bilder på datorn så att datorn min blir lite snabbare! Jag tackar personen jag fick den av med en stor kram!

tävling

2010-07-16 @ 20:33:12
Nu kan man vinna massor av fina priser, bara man anmäler sig HÄR!


...och jag vet att det är trist av mig att tävla med samma bild som i en annan tävling. Men för tillfället har jag knappt några bilder alls på datorn så...

Without ice cream life and fame are meaningless

2010-07-16 @ 18:35:49
På Öland åt vi otroligt god glass som var "hemma gjord".
Jag såg ut lite såhär, haha nej jag är inte speciellt vacker när jag äter glass. Vem är det egentligen?
...eller jo, Emma är snygg när hon äter glass. En fin rosa glass, yeswelikeit!

Jag tycker om Öland. Speciellt Ölands Glassen, vill bo där och äta glass dagarna ut! Hihi, jag är en glass fantast!

dance it blue

2010-07-16 @ 12:08:23
Som säkert alla vet så är MONKIS rea otroligt generös! 50% och 75% rea på det mesta i butiken. Så för någon vecka sedan köpte jag det här linnet. Fanns dock bara i xsmall och large, så det fick bli large. Det är oversize (speciellt när det är large) och en otroligt fin blå färg som inte gör sig helt rätt på bilden. Gick på 50kronor, melikeit!

torsdag

2010-07-16 @ 11:50:15
Godmorgon!
Jag har en otrolig huvudvärk och mitt rum är otroligt varmt och fuktigt då det är någon sorts fläkt som har gått sönder i huset. Saken blir inte bättre för att det är otroligt varmt! Men jag ska inte klaga, nejdå. Jag ska bli brun, känner mig som en blekfis. Så en snabb dusch, sola och något annat kul. Det är faktiskt skönt att vara hemma!

Kul att jag har har fått 5 nya prenumeranter på bloglovin'! Välkomna alla nya!

One of the hardest things in life is having words in your heart that you can't utter.

2010-07-15 @ 23:00:46


En av dagarna på Öland så hade jag fläta. Det händer inte speciellt ofta längre, men det är skönt att slippa allt hår i vägen. Pärlan Emma fick hålla i kameran och fota mig. Haha, jag tror nog att hon kände sig lite tvingad! Men det är faktiskt inte varje dag man får chansen att någon fotar mig som försår sig på mina konstiga poser osv.

Nu väntar jag med fasa på att en thriller ska börja på TV4+....vågar jag tro?

Mmm glass!

2010-07-15 @ 20:28:15

yes

2010-07-15 @ 19:04:33
HEMMAHEMMAHEMMA! Och istället för att skriva ett långt inlägg nu, så börjar jag redigera de 100tals bilderna som togs på Öland!

Do you pick right now and worry about today or do you look a year down the line?

2010-07-15 @ 13:07:53
Jag tog mig en liten funderare idag på stranden. Tänk att det snart bara är 1 år kvar för mig på högstadiet. 1 år kvar tills jag faktiskt kan sluta gå i skolan, om jag vill (vilket jag inte vill!). 1 år kvar tills min klass kommer splittras. 1 år kvar tills jag får mina slutbetyg "som kommer påverkar hela mitt liiiv" om jag citerar mina lärare. 1 år kvar tills jag inte kommer träffa ett gäng med otroligt underbara/härliga/roliga/söta/hysteriska människor nästan varje dag. 1 år tills jag kanske kommer till en skola, en klass där jag inte känner någon eller något.

Jag oroar mig faktiskt redan nu: "tänk om det blir sämre?" "tänk om min klass/skola är dödstrist?" osv. Sedan ska det såklart bli otroligt kul att träffa lite nytt folk, men jag kan inte låta bli att oroa mig. Så jag ska verkligen försöka njuta av mitt sista år, jag vet att det kommer vara ett jobbigt år med plugg, gymnasieval, nationella-proven, dåliga dagar. Men jag ska iallafall försöka, och det kommer nog bli ganska lätt att få en hel del skrattanfall mellan de kissgula betongväggarna.

If I keep a green bough in my heart, then the singing bird will come

2010-07-14 @ 23:40:25

Honungsbullar

2010-07-13 @ 11:15:10
Oredigerad.

Nu sitter jag förhoppningsvis på någon filt eller bänk och äter en stor glass tillsammans med Emma här nere på Öland. Om vi hade haft ett litet kök med ugn i stugan vi bor i så skulle jag gladeligen ha bakat ett gäng med honungsbullar! Precis som vanliga bullar, blanda bara ner någon/några matskedar i smeten och i fyllningen. 

Bullarna på bilden ovan blev ljuvliga! Gjorde av lilla mig och farmor för några veckor sedan!
PUSS♥

away

2010-07-13 @ 05:21:29
Nu åker jag igen! Tänk, igår åkte jag hem från Skåne i hela 7 timmar och idag så åker jag ner igen fast till Öland denna gång. Jag åker hem igen på onsdag så det är inte speciellt länge som jag är borta. Men jag har gjort några förinställda inlägg, så helt utan mig blir ni inte! Sola mycket nu och njut av vädret!

on my way

2010-07-12 @ 11:16:45

Godmorgon!
Tänk vad härligt det är att kunna sitta ute och dricka sitt glas mjölk och svettiga ostmacka. Men det är klart, det har varit äckligt varmt de senaste dagarna. Man orkar knappt sitta ute!

Nu väntar en lång bilfärd på mig... Det tar ca 8 timmar att komma härifrån och hem till älskade Stockholm! Som ni förstår så har jag inget internet i bilen, så ingen bloggning förrens ikväll! Så ha en toppen dag och ut i solen med er!

...och glöm inte att rösta på mig
HÄR!

Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.

2010-07-11 @ 20:56:46

Titta vad kul! Här dansar jag reggea tillsammans med min dansgrupp. Åh, det var så otroligt kul att dansa den här dansen! Vem av dom tror ni att jag är? ;]

Kokostoppar

2010-07-11 @ 19:42:23

ca 12 Kokostoppar


50 gram smör
2 ägg
1 dl strösocker
5 ½ dl kokosflingor
(skal av 1 lime, om du vill)

-Sätt ugnen på 175 grader.
-Smält smöret och rör sedan samman med övriga ingredienser.
-Låt sedan smeten svälla i ca 10 minuter. Du låter alltså smeten stå orörd i 10 minuter.
-Forma smeten till toppar på en plåt med bakplåtspapper.
-Grädda topparna gyllene i mitten av ugnen i ca 15 minuter.

Se vad lätt? Och nu sitter jag här och stoppar i mig kokostoppar så det smäller om det! Det kanske tog ca 10 minuter att få ihop smeten + 15 minuter i ugnen. Tog alltså mindre än 30 minuter! Hur bra? Väldigt bra!

Danmark

2010-07-11 @ 12:29:05


Jag blir så irriterad! Något av det värsta jag vet är när datorn/internet inte vill samarbeta. Jag har nu suttit både igår kväll och nu på morgonen och försökt redigera och ladda upp bilder. På något som känns som 7 timmar så kunde jag redigera och ladda upp 5 bilder, bara 5 bilder! Så det får komma mer Danmark-bilder när datorn är snäll igen. 

Idag...
blir det en dag på stranden! Tralala! Jag måste jobba på brännan känner jag ;} Vad ska ni göra idag? Tell me!

18:43

2010-07-10 @ 18:43:45
Hann bara redigera denna bilden innan internet började krångla, tyvärr.

Hemma från Danmark!
Hade det otroligt mysigt och roligt på Tivoli. Blev en hel del åkande såklart, vilket ledde till att jag skrek som, jag vet inte vad! Hotade t.o.m gubben som körde en djävulsk karusell som gick runt runt runt och lite (mycket!) upp-och-ner och lite hur som helst när han körde några varv extra för att styla för några små flickor med kaninöron. Hujedamig!

Angående bilden ovan...
jag hoppas att ni förstår att jag inte var seriös när jag tog denna bild. Ser ut som ondskan själv ju, haha!

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG HÄR! Jag är bidrag nummer 3...


hello my friend

2010-07-09 @ 15:09:26
Nu bär det av till Danmark där jag tillsammans med släkt ska fira min farfar som fyller hela 70 år! Grattis! Så det blir ju inget mer bloggande idag. Det var otroligt länge sedan jag var på Tivoli, ska bli otroligt kul! Det är så otroligt mycket mysigare där än på Gröna Lund. Så ha en toppen kväll så hörs vi senare!

PS1. Jag har haft hela 100 besökare idag!
PS2. Om det är något som ni vill se mer av här på bloggen, önskemål, kritik. Kommentera!

OBS! Glöm inte att rösta HÄR!

Where's the fire, where's the smoke?

2010-07-09 @ 14:32:49


Jag är ingen höjdare på att göra kollage...så det här simpla som jag slängde ihop ovan får duga! Att var klädd i vitt med färgglada halsband, armband, skor, klockor...Klockrent! Ni ser de bruna kilklackarna, det är mina drömskor (tror jag) från modekungen som inte längre finns min storlek....prutt.

finalist i en tävling där hela 209(!) sökte!

2010-07-09 @ 11:02:40


GUD SÅ GLAD JAG BLIR!
Av hela 209 bidrag så blev jag en av 10 finalister som får vara med och tävla om ett finfint filter! Klicka på bilden ovan eller HÄRHÄRHÄR! Det går super fort! Skriva bara "nummer 3" i kommentarsfältet så blir jag lyckligast!

and maybe...

2010-07-08 @ 23:17:19
Ja, ni kanske undrar vad som hände med min design?
Som ni vet så gjorde snälla Towe en design åt mig GRATIS! Så när hon var klar med designen så raderade hon testbloggen somhon hade skapat designen på. Då försvann alla bilder och det är därför som min header för tillfället föreställer en vit, stor, tom ruta och att det som ska föreställa bilder i sidmenyn istället är konstiga rutor... Men detta kommer att fixas när hon kommer hem igen, så snart får vi en fin design igen. HURRA!

Nu ska jag norpa en kaka och sedan sova inne i en klädkammare...♥

favorit i repris

2010-07-08 @ 21:37:17


Som rubriken säger så är det en "favorit i repris". Det har inget med bilden att göra, nejdå den har aldrig visats upp förut. Däremot är jag tillbaka i Skåne på nya äventyr. Denna gång är det ett litet stopp för att träffa lite fin släkt innan jag åker vidare... Orkar faktiskt inte förklara det just nu så det gör jag imorgon istället!

Bambi

2010-07-07 @ 20:52:08
Bilden från SannaKnowsBambi Northwood-Blythe för shakuhachi spring/summer 2010. Tycker att alla fem är otroligt häftiga! En del av kollektionen är otroligt söt, och annan lite finful. Min favorit är nummer 1 och 2.

blowing a bubble

2010-07-07 @ 12:00:02


Hade det en otroligt bra dag igår tillsammans med Elin. Vi badade i sjön, åt torra bullar, blåste såpbubblor, åt glass, slappade, lyssnade på musik, pratade, skrattade, funderade...Kan det bli bättre? 

Idag ska jag ta det lugnt, imorgon bär det av mot Skåne igen! Men då kommer jag tack och lov ha tillgång till internet :}

deeply in pink with you

2010-07-06 @ 16:21:53

Tävling - Din bästa sommarbild

2010-07-06 @ 09:51:06
Jag är med och tävlar hos Isabella om ett Stjärnfilter x8. Temat är Din bästa sommarbild, och vad ger inte mer sommarkänslor än självaste Gröna Lund? Därför valde jag att anmäla mig med bilden ovan.

It´s a beautiful day

2010-07-06 @ 09:08:58
T-shirt - Lindex     Kjol - ZARA      Sandaler - EuroSko

lite mer midsommar...

2010-07-05 @ 21:38:00
Vi är en aning misslyckade....
Hahahahaha! Jag är grymt snygg på denna bild ;o
Jag snodde lite bilder från Tora som för tillfället är i Turkiet och svettas. Därför är storleken på bilderna små, men vad gör det om 35648 år?

this love will be your downfall

2010-07-05 @ 19:55:11
Är nu hemma från en toppen-dag med Fanny. Vi gick runt och kikade lite på rean bland annat och tittade på den efterlängtade filmen Eclipse! Det var den bästa av de tre twilight filmerna tycker jag...och när vi ändå är igång så tänkte jag ge er ett litet tips: Drick inte en stor coca-cola på en gång (helst inte alls) då du den sista timmen kommer sitta och drömma dig bort mot toaletterna som finns utanför bion. Tillslut klarar du inte mer, springer iväg och kommer inte in igen (tills du upptäcker att det var fel dörr, kommer in och ser de sista två minuterna!). Hmm, jag undrar vem som skulle lyckas med något sådant? Jajamensan, jag! 

Ikväll ska jag bada i sjön och kanske blåsa en såpbubbla eller två ♥

17 år i staden

2010-07-05 @ 08:43:21


Nu bär det av till stan tillsammans med Fanny. Det blir bio och förhoppningsvis lite shopping då jag fick ett litet sommarbidrag av pappa igår, tack! Så ha det bra och ut i solen med er!

P.S ser ni den nya designen? Den fick jag av snälla Towe!

sunday

2010-07-04 @ 23:14:54


Har haft det finfint i Skåne där det blev en hel del strand-dagar, vilket ledde till ruskigt mycket sand i hårbotten och under naglar. Fotat en hel del också, mest på blommor och jordgubbar, hihi. Jag har faktiskt saknat att blogga lite grann, så det kanske var rätt så bra ändå att ta en paus från bloggandet för att få veta att man faktiskt saknar att sitta och nörda framför dataskärmen...eller något sådant. Nu blir det tvätta bort all Skåne-sand ur håret och imorgon blir det stan med bio och shopping tillsammans med fina kusin Fanny. Latero!

17:33

2010-07-03 @ 17:33:57
Att jag har en hel sandstrand i hårbotten just nu viöket är rätt så positivt. Jag fick ju trots allt en lyckad dag på stranden! Jag ska eftet detta inlägg packa ihop väl använda bikinis och sandiga kläder för att bege mig hemmåt imorgon. Bilresan tar ca 8 timmar (!) så det blir några kvälls inlägg iallafall. Snart kommer det en ny design här på bloggen också... Hargött!

RSS 2.0