I´m checking my face in the back of a spoon.

2009-08-31 @ 10:09:25


Pic: Jag

Yes folks! Jag är sjuk. Sitter här med en filt, tecknat och toarullen. Såklart. Vill verkligen slippa det här, vill kunna gå till skolan, vill känna att jag inte behöver springa till toarullen en gång var tionde minut, vill må bra. Men får hoppas att det går över snabbt.. Nej, nu ska jag ta och fotsätta att ligga här halvdöd.
Adjöss!


I feel like I´m lost with nothing

2009-08-30 @ 10:10:01


Godmorgon!
Ahh, härliga söndag..tyvärr inte. Känns som 100 knivar i halsen när jag sväljer. skitskitskit! Får/vill inte bli sjuk. Gaaaaaaaah! Ska ta och dricka något varmt, hoppas att det blir bättre NU. Det måste det bli.

Men här är dom som gissade rätt på frågan igår;
www.toriz.blogg.se
www.llindblads.blogg.se
www.jageja.blogg.se

Pussar♥

 


all I wanna do is *bang bang bang bang*

2009-08-29 @ 15:34:30

Har inget att göra. Sitter och läser lite (läs:pluggar). Finns inget annat att göra just nu, men lika bra att få det gjort. Tittade nyss på Slumdog Millionaire, den var faktiskt riktigt bra! Speciell, men bra. Innan jag flyttade in i skolböckerna satt jag och lekte lite med PhotoScape, grrrymt kul! Tänkte ha en miniminimini tävling. Bus enkelt, gissa motivet. Dom/den som gissar rätt först får en länkning ^^ Så om ni har lust, gogogo!


Ojojoj, det här är för lätt! Det här blev ingen utmaning..hmm, får komma på något bättre nästa gång ;)

 


the more I had to change I´d just stay the same.

2009-08-28 @ 19:48:17
Foto: Elin (elinlandqvist.blogg.se)

Tjolahopp!
Sitter här vid Elins dator och kollar in sommar bilderna från Skåne. Saknar känslan av att inte göra någonting, inget viktigt, inget märkvärdigt. Bara ingenting.
Skolan idag gick toppen, känns ganska bra faktiskt..Ja juste! Glömde bort att det är fredag idag. wohoo! Får se om jag gör upp några planer för helgen. Pussar♥

don´t you worry about a thing

2009-08-26 @ 17:44:37


Tycker att jag fick till en grrrymt fin bild på Tora igår, och jag älskar programet photoScape som jag laddat ner! Kul att få bilderna att se gamla ut.
Idag hände inte speciellt mycket; vakna, somna om, vakna igen, klä på mig, trycka i mig en smörgås, åka till skolan, somna i bilen, framme i skolan, lektion, rast, prat, lektion, rast, skratt, lektiooon, lunch, klättra på skåpen, få massooor med läxor,mer lektioner, skolan slutar, väntar på pappa, han är sen 15 minuter, pappa kommer, åker hem.
Klart slut.

onetwothree

2009-08-25 @ 16:44:14




Åh, jag är super kär i lisas klädstil! Hon med sin stora blogg Lisaplace.devote.se. Den sista outfiten, det är hon det. Vilket antagligen en hel del vet ^^ Önskade att jag kunde smyga in i hennes garderob och ta så mycket ja kune, hehe ;)

the band

2009-08-24 @ 08:27:01
Sitter här invirad i en handduk och med en turban på huvudet. Ska nu stressa mig i väg till skolan. Jag slutar 16:00, men har dans/sång till 17:00. Kommer antagligen vara hemma 18:00, då det är pappa-vecka. Pussar♥

Börjar dagen med en grym låt! Tack Elin för att du fick mig att lyssna på Mando Diao ^^


Mando Diao - The Band

all eyes on you

2009-08-23 @ 11:28:18

Foto: Jag


Nu allihopa börjar min design bli klar. Några småsaker som måste fixas, men det kommer efterhand. Igår var jag i stan tillsammans med min pappa och kikade i lite butiker. Fick en hel del nytt i garderoben också, det kommer senare.

Sjukt nervös! Ska gå på min första addition om ca 90 minuter. hjälp! Vad det är för addition? Jo, dans såklart. Men det blir nog bra.. Jag har ju bara att vinna, inget att fölora. Håller tummarna!

Puss

090822

2009-08-22 @ 10:55:45
Godmorgon!

Hinner inte med att säga så mycket, men ska åka in till stan nu och kika i lite butiker tillsamans med pappa. Försöker fixa en ny design, går inte så bra. Men det går framåt iallafall. Kan beskriva den nya designen som..svart? Jaja, ni får se.

Puss

ELLE

2009-08-20 @ 18:09:22


Sitter ute och läser ELLE. Alltid lika kul att titta på alla fina, fula, häftiga, roliga och underbara kläder/smycken/smink. Får snart bli en prenumeration tror jag..

Idag var det första "riktiga" skoldagen = man går efter schemat istället för att leka lekar för att lära känna varandra. Vem har jag att lära känna? Ingen. En ny tjej i klassen, ska vi börja kasta bollar till varandra och säga våra namn och favorit djur då? Aja, mycket roligare än att halv sova i ett klassrum ^^

Nu vet jag att skolan är i full fart, för se; Jag måste göra läxor (!)

Yesterday you told me about the blue, blue sky.

2009-08-18 @ 16:00:09

Idag var det skola igen...hände inte speciellt mycket. Man skrek av glädje över att få träffa alla fina vänner, speciellt dom man inte träffat på hela sommarlovet (!). Satt och gick igenom schema, läxdagar, betyg, nya lärare blablabla. Men det känns ganska skönt att det är igång igen (!) så att man har något att göra under dagarna. Vilket liv man har ^^

Nu sitter jag och Tora här. Vi gör inget speciellt. Skrattar, pratar, larvar oss. Så som det ska vara helt enkelt. Kommer antagligen bli ett grrrymt skolår. Jag känner det på mig.

Fascination

2009-08-18 @ 08:00:35
 

..och med den här happy-happy-låten så säger jag Godmorgon.

16:22

2009-08-17 @ 16:22:20

I´m driving around in my car, I´m driving too fast, I´m driving too far.

2009-08-17 @ 12:08:57


HEY.
Har suttit hela morgonen och tittat på tecknat. Så blir det när man har en 2 åring hemma, men det är faktiskt rätt mysigt att titta på Timon & Pumba när dom gör det gamla vanliga som är förväntat att Timon & Pumba ska göra. Annars har jag och kusin-Fanny myst igårkväll med prat, film och skratt. Så nu har vi dessutom hunnit med att måla naglarna. Tummen upp för det!

..och idag är det just den där dagen. Man tittar tillbaka på den u-n-d-e-r-b-a-r-a sommaren som har gått förbi snabbt. För snabbt. Framtiden; Läxor, prov, betyg, tidiga mornar. Ja det säger sig självt, skolan börjar imorgon, och jag vill verkligen inte att sommaren ska ta slut!

Can´t stand the light.

2009-08-16 @ 09:17:06

Stickade koftor, shortor, fina t-tröjor, underkläder, höst/vinter jacka, mössa, halsduk, converse, väska/väskor, jeans.



Yes, det är vad ja behöver för hösten..än så länge (a)


inspiration

2009-08-15 @ 10:47:30



Öppnade ögonen för lookbook för någon månad sedan. Grymt kul att sitta och titta på olika stilar, vissa snyggare än andra. Inspiration är alltid kul, fastnade lite för dom här två stilarna. Speciellt den första, den andra är ganska vanlig, men väldigt fin ändå!

Vilken är eran favorit?

rain.

2009-08-14 @ 11:23:11




Igår när regnet började ösa ner, kom jag på att jag inte har sprungit runt i något syfall i sommar. Så jag ställde mig mitt i regnet och bara skrattade. Tora, Emma och Madde måste tyckt att jag var lite knäpp. Men blöt blev jag i alla fall. Från topp till tå. Inte ett enda ställe där inte en vattendroppe hade tagit plats. Ett sommarminne för livet♥

I ask you to hold my hart in your hand

2009-08-13 @ 10:04:45

Nicolina älskar MONKIS rea och MONKIS design!

Speglar överallt! Himmelriket (a)

Matilda tog en smarrig glass på Burger King

..och jag nöjde mig med ett par pommes.

..tillslut, gårdagens skönaste bild, hahaha ;D


Jaa, så hr såg gårdagen ut. Först Bio - vi såg Brüno..gud vilken sjuk film! Men vi hade grrrymt kul i all fall :) Sedan tittade  vi runt lite på rean, självklart fastnade jag på MONKI snuspank. "Tummen Upp" ^^ Magen kurrar, vi går till Burger King, woho! Tillslut bussen hem. En härlig dag blev det ♥

if it kills me

2009-08-12 @ 19:18:19

Gud! Det är så himla fint!

Monki girl

2009-08-12 @ 10:23:44

Jag är älskarälskarälskar den nya höst collektionen från MONKI. Det blir ett besök där om en kort tid hoppas jag!

lalalalalalala life is wonderful

2009-08-11 @ 21:18:09

En glad Nicolina sjöng hela vägen hem..okej en bit i alla fall.

..vi hade också en glad Emma på hemvägen :)


we´re not dumb and we´re not blind

2009-08-11 @ 18:49:33
Create myspace graphic with Gickr
Randigt, GinaTricot  Shorts, GinaTricot  Gladiator Sandaler, EuroSko  Väska, INDISKA


11 Agusti 2009 har spenderats tillsammans med fina Emma. Vi åkte in till FORUM en runda. Fick hem lite smått&gott som ni får se senare..

cars are made for drive people around.

2009-08-10 @ 21:48:41

Foto: Elin  Modell: Jag


Dagen har spenderats på stranden med fina Emma. Tyvärr inget toppen väder, men vi gjorde det bästa av det :) Senare fick Tora ryck och kom hit cyklandes smått förvirrad.. Vi sprang ännu en gång ner till stranden och skuttade runt. Grannarna blev nog lite smått förskräckta, hehe ;) Nu ska Emma och jag fortsätta att ha en toppen kväll med BUZZ och prat ^^  Imorgon bär det av till FORUM för oss. Kanske man hittar något av det lilla som finns kvar på rean, vem vet? Puss♥

P.S  Alla som kommer hem till mig, drick ALDRIG kranvattnet. Tora, du vet vad jag menar, hehe ;)

kandetblimycketbättre?

2009-08-10 @ 15:33:42

Sitter här och väntar på att Emma ska komma tillbaka. Hon cyklade hem igen för att hämta lite smått & gott. Jag kände helt plötsligt hur himla bra jag har det. Fina vänner, fina föreldrar och ja. Allt är faktiskt ganska bra, om man tänker efter lite. Såklart man klagar; Åh! Vill ha pengar är pank! Vill så gärna ha den där kameran...blablabla. Men om man tar bort dom små delarna av livet som inte är 100% bra, så är allt helt underbart!

Så vad vill jag säga med det här? Jo, att alla  (ni et vilka ni är) undebara där ute som lyser upp min dag. Jag älskar er. OTROLIGT mycket♥

when I look at you I feel like the sky comes crashing down.

2009-08-07 @ 10:38:21

Foto: Elin   Plats: Skånes åkrar  Modell: Nicolina

..vad larvigt det känns att skriva: Modell: Nicolina.. skit samma! Elin och jag fick jätte fina bilder på varandra dom få dagar vi hade tillsammans. Vi riskerade våra liv liite grann, man vet aldrig om bonden lurar runt ett hörn och väntar att skälla ut någon som "förstör" hans åker ^^

Men jag vaknade nyss i alla fall. Hade toppen bra på Grönan igår! Skulle gärna åka dit idag igen.. Men idag blir det nog stranden och spela "Game Of Life". Ett sällskaps spel-det är så himla roligt! Beroendeberoendeberoende, hehe.

Nu ska jag slänga i mig min smoothie. Puss♥

A stands for Angel

2009-08-05 @ 23:18:58
Jag; Gaaah! Det är så varmt! Kom A, vi går och badar!
A; Nä...
Jag; Nähä. Men kom så går vi och dränker oss då!
A; Men jag har ju inga badkläder..!

Hahaha, slutar aldrig skratta åt detta som kusin sa..får se hr många som fattar detta lilla skämt. Någon? ^^

_______________________________________________________________________________________

Imorgon. Bloggen blir väldig ensam och tyst..eller hoppas att ni håller den sällskap. Men lillebror fyller somsagt 12år imorgon. Vi åker till Grönan senare också, så bloggen hinner jag inte med..så vi ses på fredag!
Kram♥





I know you said you don´t believe

2009-08-04 @ 11:10:08

Duktiga Nicolina har varit ute och sprungit! Kusin följde med. Sedan sprang vi ner i det svala sköna vattnet och simmade. Gud vad skönt det var! Springa ifatt till bryggan, äta frukost. Så såg min morgon ut.
Nu kommer Elin hit, stranden blir det nog hela dagen..och kanske åka och shoppa lite sedan?
Puss♥

beds are made for sleeping the day away.

2009-08-03 @ 22:24:54


Idag har jag legat på "Nicolinas Strand" som Elin kallar det. Lyssnat på Elins Ipod, killat gräs på Elins rygg, badat med Elin. Mycket Elin blev det, hurra! Imorgon blir det mys med Elin igen, hurra hurra hurra! Blev därför int mycket blogg idag. Nu sitter jag och lyssnar på Cars av Adiam Dymott.
Puss♥

090803

2009-08-03 @ 12:11:33
God morgon sunshines!
Ahh, nu är sommarvädret tillbaka! Vilket passar bra, för idag åker jag hem till mamma. Vi bor vid en liten söt strand. Så det blir nog mycket tid där under dagen. Känner mig blekare och blekare för varje dag.. Men nu ska jag bli lite brun. Så det blir packa ihop, och sedan åker jag. Hörs senare. Kram♥

Haha, Elin la ut denna sköna bild från när vi var små kottar <3

Katt Jessica. Katt Nicolina. Hund Elin. ♥


 


when you´re lost I´ll guide your way

2009-08-01 @ 19:33:59


..Januari börjar året Februari kommer näst. Mars, April har knopp i håret. Maj och Juni kommer näst. Juli, Agusti och September härlig sommar är det då. Men Oktober och November och December är då grå...

Tänk att det redan är den 8:de månaden på året. Vilket betyder att det bara är 4 månader kvar på året 2009.. Tiden går fortfortfort och jag börjar få lite ångest av att det bara är 18 dagar kvar tills dom helvetiska morgnarana börjar och det fina sommarlovet slutar. Allt har sin början, och sitt slut tyvärr.

Idag blev det tyvärr ännu en hemma dag. Har redigerat lite bilder, babblat i telefon och ätit mjölk choklad. Mmm. Vädret är fram och tillbaka. Regn sol regn sol regn. Otur, slår vad om att när väl skolan börjar kommer vädret vara toppen! Men då sitter vi inne i klassrummen och svettas istället. Fy.

Ska smaska vidare på min kära vän Mjölk Choklad. Puss♥

snyggt i hemmet

2009-08-01 @ 13:55:06


Älskarälskarälskar dom här örngotten! Dom är så himla söta! Måste ta och skaffa mig 2-3 stycken..



 


RSS 2.0