By seeing London, I have seen as much of life as the world can show

2010-10-31 @ 13:00:00


Herregud vad jag blev sugen på att åka till London efter att ha tittat in hos Emmy och Flora (deras bilder). Har varit där en gång för flera år sedan, men jag var yngre och tog inte riktigt vara på allt som man kunde se och göra. Vem vill åka till London med mig?

on the bench II

2010-10-31 @ 10:00:00


Vem kan den lyckliga ägaren vara till skönheterna ovan? Jo jag! Efter 2-3 år i mammas gamla uggs liknande skor som är någon storlek för liten så har jag funnit ett par vinterskor för ett väldigt rimligt pris! 399 svenska riksdaler från dinsko. Otroligt bekväma, stadiga, varma och snygga.

just as we speak

2010-10-30 @ 16:00:00
Just nu sitter jag förhoppningsvis svettig, glad och omringad av finisar på en buss på väg mot en härlig kväll. Antagligen har jag en fanta i handen för att helt meningslöst försöka släcka törsten efter dansen. Kanske sitter jag i bakre delen av bussen och skrattar så att jag inte kan sitta rakt, eller så har jag en debatt med Tora som jag omöjligt kommer vinna. Förresten, detta är en förinställt inlägg...

Q & A

2010-10-30 @ 08:54:11
På senaste tiden har jag fått frågor lite spritt här och där. Så jag samlar ihop de vanligaste i ett litet inlägg!


Gör du något speciellt med ditt hår?
Jag gör i absolut ingenting. Borsta igenom och sedan klart! Jag har använt en plattång 2 ggr i mitt liv, locktång 1 gång, slingat det 1 gång och använder hårspray kanske en gång om året. Bokstavligen!

I vilket program redigerar du dina bilder?
Förut hade jag PhotoShop och använde det. Men nu använder jag Picnik och Photoscape, två helt okej gratis program.

Hur lång är du? Hur mycket väger du?
Oj det var evigheter sedan jag mätte mig! Men jag tror att jag är 177cm... Jag förstår faktiskt inte varför min vikt är intressant, jag vill inte att andra ska jämföra sig med mig.

Gud vilka fina bilder! Vad för kamera använder du?
Tack finis! Jag använder min fina Canon EOS 550D. Den är helt underbar, däremot känner jag att jag måste läsa manualen bättre då jag fortfarande fotar mycket på auto, tyvärr...

Vad tycker du bäst/sämst om med ditt utseende?
Jag citerar en viss annan bloggare, "min längd och min längd" 

När blev du mode intresserad?
Jag skulle ärligt talat inte kalla mig mode intresserad. Däremot kläd intresserad! Jag har det jag tycker är snyggt oavsett om det är inne eller inte, sedan påverkas man säkert undermedvetet och det mesta som finns ute i butikerna är "mode" så... Men jag började intressera mig för kläder i slutet av 7an/början av 8an.

Hur se ditt dansliv ut?
Jag dansar 4ggr i veckan. Jazz/show, street, reagga/dancehall och en special grupp där det kommer nya lärare och nya stilar för varje månad. Sammanlagt blir det 5 1/2 timme i veckan. Jag älskar verkligen dans, speciellt när man har människor omkring sig som får en att skratta tills man har ont i både kinder och mage.I’D RATHER DANCE WITH YOU , THAN TALK WITH YOU.

2010-10-29 @ 21:48:30


Morgondagen kommer bli rätt så väldigt bra då det börjar med ett pass dans och sedan bär det av till tösen på bilden tillsammans med massor av andra härliga människor! Temat: kakor. Så med mitt Singoalla paket i högsta hugg åker jag dit som sagt.

tjugonionde

2010-10-29 @ 16:35:32


HÖSTLOV. Det låter och känns väldigt bra att säga "höstlov". 1 veckas väl förtjänad frihet! Kommer spenderas med massor av gott, kvällar med fint folk och kanske ta över staden någon dag också.

on the bench

2010-10-28 @ 20:59:45


Ägaren till skorna här ovan är Ludde som förövrigt är en rätt så bra person! Han spatserade glatt in med dessa fina grejjer på fötterna för några dagar sedan. "Fårull" är helt underbart snyggt! Om det inte vore för att skor i herr-modell gör att mina fötter ser en halv meter längre ut än vad de är så skulle jag slå till. Helt klart.

Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen, ramla jag omkull igen

2010-10-28 @ 09:55:00
Nu är snön borta, tack och lov! Och detta bidde en kort text för nu måste jag springa iväg till skolan!

with my camera I can shoot anyone

2010-10-27 @ 23:14:35


Dagen har spenderats i pappas studio där jag fotat för hans hemsida. Förhoppningsvis får jag en slant som tack...

One secures the gold of the spirit when he finds himself.

2010-10-26 @ 07:58:00


Hösten är otroligt vacker måste jag säga. Och nu bär det av mot en dag med skola, plugg och dans med några goingar!

när man minst anar det...

2010-10-25 @ 22:00:00
Ser man på! När jag stiger in i mitt ytterst lilla rum ser jag denna rektangel hänga på väggen! Ge mig nu bara en toalett och en minikyl med en massa mjölk och bananer så klarar jag mig galant!

When I look at you, you look so bored

2010-10-25 @ 19:58:22

Fotografier tagna av Fanny

Ännu en måndag. Ännu en vecka. Snön har nästan smält bort, det var nog inte riktigt menat att det redan nu ska bli vinter! Jag har efter 3 år lyckats hittat ett par vinterskor, en klapp på axeln åt mig själv och åt dinsko som har skapat de perfekta vinterkängorna med klack. Otroligt bekväma, otroligt varma, otroligt stadiga. 5 stycken smultron får de!

Jag hoppas att ni inte har något emot att det kommer en hel del "nicolina-i-pippi-tröja-i-ett-vinter-land" bilder ;}

och vi sa vi blir aldrig som dom från stan

2010-10-23 @ 18:55:50


Lite detaljer ifrån gårdagens. Jag ska försöka hålla ut i vinter med tunna strumpisar och fina strumpor. För det är så pass fint att det är värt att frysa av sig baken sin! 

PS. Lycklig blev jag när jag såg att man nu kan göra tidsinställda inlägg på blogg.se!

snow

2010-10-22 @ 21:43:16


Snö. Vaknar upp och ser snö, har fått snö i skorna, ögon, hår och gud vet var. Jag har ramlat i snön. Jag har fångat några flingor på tungan och hoppat över vattenpölar som för inte speciellt lång tid sedan också var snö.

Ebba Zingmark

2010-10-21 @ 22:02:16

Under veckan har vi fin besök här i huvudstaden av Ebba 15 år, som redan har hunnit med att bli bl.a Lookbook kändis och modell. Hennes stil är det absolut inget fel på heller kan jag lova! Snarare tvärtom! Så här får ni en fet länk!

One wing will never ever fly

2010-10-20 @ 19:14:24


Finally fick Tora över sina 4000 bilder till datorn! Dessa bilder togs dagen efter en lyckad runda på stan. Fann denna fina klänning på rea! Bilderna är lite suddiga, var tvungen att förstora upp dom.. Från UO kommer den iallafall.

I wonder what we have when we're not pretending.

2010-10-19 @ 20:32:47


Jag ser hur mina andetag blir till små vita moln. Jo, så kallt är det här hemma! Så jag sätter på mig sockorna och försöker hålla kvar värmen från dagens danspass. Jag måste verkligen investera i ett par varma vinterskor, de (vilka de egentligen..?) säger att det kommer bli en ännu kallare vinter, kan det bli kallare än förra året? Ja enligt dom är det så! Blir morgondagens uppdrag helt enkelt med min super mamma till undsättning!

Jag har fått en hel del skäll på senaste tiden om att jag inte bloggar, håller helt med kan jag säga!
Och förresten så tycker jag ärligt talat at bilderna ovan är rätt så..trista? Alltså, platsen och fotografiet är fint men jag sitter och ser deppig ut och drar i mitt hår. TITTA IN I KAMERAN vill jag ropa till mig själv! Btw, ni är bäst!

yesterday

2010-10-17 @ 11:28:35


En liten början på min och Toras helg. Vi tog en promenix med vovven och jag upptäckte att det är ruskigt kallt ute! Fotade några "oj jag kastade visst upp några löv i luften, romantiskt!" bilder och drack kall oboy. Sedan åkte vi ännu en helg och dansade, så otroligt härligt gäng!

so pretty, so smart, such a waste on a young hart

2010-10-12 @ 19:19:54


Även om mitt hår skymmer det mesta av min fina, senapsgula halsduk så tänkte jag bara visa vad det är som jag har bott i de senaste dagarna, kanske t.o.m veckorna (!) - halsduken 150 kronor monki

Just i detta nu har jag två kommande prov hard workwork!

three wishes

2010-10-11 @ 20:43:11

#14 i alfabetet: N

2010-10-10 @ 20:08:25
Jag heter: Nicolina
Jag vill: Nynna uppe i en luftballong tillsammans med Tora.
Jag har: Näst intill bra självförtroende. Eller åtminstone bättre!
Jag är rädd för: Något som kallas svek...och getingar!

Jag är inte: Nyttig
Jag sjunger: Norska befolkningen skulle få hjärnskador om de hörde min sång
Jag är: Naturvetenskaps hatare..iaf kemi..
Ett djur som jag påminner om är: Näbbmus, jag hade en näbbmus begravning en gång i tiden.
Jag älskar: Nyktra, fina, roliga, självständiga människor. De människorna som är mina happy pills

Hämtat från Tora

tio/ten/dix

2010-10-10 @ 14:54:55


Sitter här och känner mig nyvaken trots att jag har varit uppe i x timmar. Tillsammans med mitt ofräscha hår så tog jag fram kameran och tryckte av några bilder, dagens datum till ära. Nu ska jag försöka bli av med min ångest. Oroa er inte, det handlar bara om min framtid.

the winner takes it all

2010-10-09 @ 21:32:28


Det var längesedan jag anmälde mig till en foto-tävling nu! Denna gången så kan man vinna en reflexskärm 5-i-1 från tvspelswebb. Vill du också ha chansen att vinna något som är otroligt avgörande för bra/dåliga poträtt bilder?
KLICKA HÄR!

It's empty in the valley of your heart

2010-10-09 @ 21:02:19
Idag så kände mig snygg när jag gick ut med min snygga vovve.
Idag var himlen såhär blå.
Idag kom jag på att det faktiskt är oktober. Lite sent ute..
Idag dansade jag med snyggt folk. Och man blir extra snygg om man har fanta fest!
Idag så hade det snygga folket snygga skor. Medan osnygga jag hade på mig trista skor.
Idag åkte jag buss efter att ha blivit frågade om "vi är barn av denna by" och vi (läs: Tora) svarar att "ja, vi är barn av denna fina by"
Idag så lekte jag med min kamera.
Idag så blev det otroligt vacker soledgång.

Vad mer? Jo, det har konstant runnit tårar ur mitt högra öga. Inte är jag ledsen, men jag tror nog att det är en förkylning på G. Tanterna mittemot mig tisslade och tasslade samtidigt som de tittade snett på mig och mitt gråtande öga.. Tänk vad fel det kan bli ibland, som att jag inte uppdaterat på länge. Det är fel!

I rymden finns inga känslor

2010-10-05 @ 21:13:36
Lite såhär såg min helg ut. Wonderbara, uderbara helg säger jag bara! Och lite dans som pricken över i. Tora hade äpple i mun, Line hade prickar på tröjan, Nicolina hade en uggla runt halsen och himlen visade stolt upp en luftballong och några åskmoln. Sedan bjöd ödet Tora och mig på ett bio besök, vilket jag säkert redan har sagt..

PS. Bilderna från tjejen här!

I hold you as we're shooting through the atmosphere

2010-10-02 @ 20:18:18


Jovisst har jag varit borta för länge nu? Vet inte riktigt vad som hände. Men nu är jag tillbaka! Skolan ger mig en hel del att göra och jag har nu i helgen haft Tora och Line på besök. Trots att de mest ville ligga och sova så hade vi det riktigt trääävligt! Tora och jag åkte spontant och snabbt in till stan för att se I Rymden Finns Inga Känslor, som nog är en av de bästa filmerna jag sett i år! Helt u n d e r b a r !

RSS 2.0