fialisterna...

2009-06-30 @ 17:20:04
Förlåt för att ni har fått vänta så länge, men här kommer ALLA som anmälde sig till veckans blogg, viss är jag snäll ;)

1. http://byfialotta.blogg.se
2. http://dilaanisme.blogspot.com
3. http://emmaahlin.blogg.se
4. http://toriz.blogg.se
5. http://nathaliito.blogg.se
6. http://myafsolhem.blogg.se
7. http://spilledmilk.devote.se
8. http://hallgreen.blogg.se
9. http://elinlandqvist.blogg.se
10. http://llindblads.blogg.se
11. http://kamillush.blogg.se
12. http://glittrande.devote.se
13. http://mathildalindhe.blogg.se
14. http://Liindhas.blogg.se
15. http://gabbifreak.blogg.se
16. http://lovaisa.webblogg.se
17. http://melontuggummi.blogg.se
18. http://mychoise.blogg.se
19. http://lindaq.se
20. http://hsvn.blogg.se
21. http://viilma.blogg.se
22. http://amaandish.blogg.se

Yes, det var alla 22 finalister, nu är det bara att rösta för fulla muggar! (man får bara rösta 1 gång)


idag köpte jag en ny bikini

2009-06-29 @ 18:44:48


H&M, 246 svenska riksdaler blev det tillsammans.


Har varit och shoppat tillsammans med Madde idag. Vi har njutit och plågats av denna härliga och irriterande värme, ätit glass (gud vad donkens marrängsviss är smarrig!) , och skuttat runt i shorts och kjol, underbart! Har dessutom bestämt mig för att sy en kjol/klänning. Ska antagligen åka nu i veckan och titta på tyger. Gissar på att det blir något blommigt ^^ Nu ska jag ta ett dopp, adjöss!

Göteborg

2009-06-22 @ 16:34:56






Lite bilder från Göteborg, Liseberg bara, Skrev fel, jag kom inte hem förrens idag, men jag ska uppdatera mer snart :)

klicka på bilden och rösta.

2009-06-18 @ 12:15:10



Nu åker jag till Göteborg om ca 1 timme, så jag säger hejdå och glad midsommar! Själv firar jag med Liseberg, wohoo! Så vi ses på lördag/söndag. Kärlek♥

090616

2009-06-16 @ 12:40:39

God morgon!
..eller borde jag kanske säga god efter middag? För mig är det i alla fall "god morgon". Vaknade för ca 30minuter sedan. Allt är toppen just nu, solen är äntligen uppe, nästan inga moln. Nu börjar det lika något! Men det blir en tråkig hemma dag, alla är upptagna.. Men imorgon blir det fart på skratt och knas, hähä. Antagligen blir det bio imorgon, är filmen BAKSMÄLLAN bra? Funderar på att titta på den vi får se..

tävling

2009-06-15 @ 15:47:24


Vill du bli veckans blogg?
Gör som det står i instruktionerna här åvanför ♥

090615

2009-06-15 @ 11:50:38

God morgon härliga sommardag, ja juste det var bara en härlig dröm.. ^^
Fortfarande pissväder. Solen försöker trycka bort dom dumma molnen som det finna alldeles för många av. Men stackars solen klarar inte av det. Det känns som, sommar, sommar, sommar..och sommar..men sol?

Jag vaknade nyss. Ahh, vakna klockan 11, himmelriket! Än så länge har jag suttit och suktat över Canon EOS 450D och min lilla drömklänning..pengarna är orättvist fördelade på denna jord. Jag kanske verkat lite arg, irriterad och sur dom senaste dagarna. Men det är nog mest pågrund av vädret och att jag går runt runt i cirklar och har inget att göra. :)

Nu blir det frulle, kram

we never know what the future brings

2009-06-14 @ 14:30:11


Tror att jag har ärvt lite gener från min pappa.
Försöker sätta ihop någon låda från IKEA. Pappa frågade om jag kunde sätta ihop den, jag sa, aldrig i livet ^^  Men han erbjöd mig betalt, och vad gör man inte när man är fattig? + att jag faktiskt inte har något att göra. Så jag sitter och försöker sätta ihop den där !@%&#? lådan. Fattar ingenting, allt blir spegelvänt och fel. Andra erbjuder hjälp, men jag fräser ifrån och säger att jag kan fixa det här själv. Nu börjar det se ut som något i alla fall. Vet inte vad, men något. Ska väl bli klar någon gång, så bäst att jag fortsätter ;) Kram!


dreams

2009-06-14 @ 11:14:37
Åh! Den här klänningen blev jag förälskad i vid första ögonkastet. Den kommer från Oasis, men det här är en dyr dröm. 700 svenska kronor. Då är jag snuspank ett långt tag framöver. Men, åh den är ju så fin!

saturday night

2009-06-13 @ 18:04:24
myspace graphic at Gickr
Ibland får man ta och bjuda på sig själv, right?

Ska alldeles strax hoppa in i dushen, och göra mig färdig. Sedan drar jag.

Chao!


bloglovin

2009-06-13 @ 13:36:53

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/765404/nicolinaslillaskrivbok?claim=7hzn4g9x7kg">Följ min blogg med bloglovin</a>

Om ni vill, kan ni ju lägga till mig på bloglovin så blir jag glad c:  Klicka bara på ikonen i menyn :)

Är det förresten något speciellt som ni skulle vilja se i bloggen? Säg bara till :)


090613

2009-06-13 @ 10:57:33

God morgon!
Fortfarande grått och trist ute. Men klockan är bara 11 så vad som helst kan hända ^^ Vad ska ni hitta på idag? Själv ska jag väl se om någon fin människa har tid att göra något kul? Vi får se, annars blir det som igår. Ganska trist, med en bra bok i handen.

sommar läsning

2009-06-12 @ 22:08:54

14 år till salu & Twilight



Två stycken rätt så populära böcker. Twilight har jag redan läst på svenska, men det är alltid kul att läsa på engelska också :) Jag har redan börjat på, 14 år till salu. Den är redan väldigt hemsk, men jag älskar den. Alla borde läsa den, så man får se baksidan för vissa..
Ha en fin fredags kväll♥


when the rain begins to fall

2009-06-12 @ 19:21:32




Jahapp. regnregnregn. smattret av regn, doften av regn (hur luktar regn egentligen ;D) , synen av regn. Allt, regn. Inga sommarlovs känslor här inte, förutom glassen kanske som jag smaskade i mig pågrund av att det är gott+att trösta mig själv lite. Ibland älskar jag regn, ni vet. Det är varmt ute, man är skit glá för något, och man springer ut med en vän och hoppar skrattande och skrikande runt medans blir dyngsura, det är härligt det.

Nä, nu blev det mycket prat om regn ;) Idag har jag ätit glass, tittat på regn som ni kanske förstår, och myst med en ny bok i handen. Den kan ni få se lite senare^^ Tittat runt nelly.com och drömt mig i bort i alla fina klänningar. Åh.

Förresten, mitt i allt det här tråkiga och gråa kom en lite ljuspunkt idag. Fick nämligen veta att om 6 dagar (torsdag nästa vecka) så åker jag till Göteborg! Wihoo! Midsommarafton kommer alltså firas med Liseberg. Lycka!


god morgon

2009-06-12 @ 12:02:16

Finfina skor från H&M. Jag blev lite kär i sandalerna och dom blommiga ballerinorna..Det sista paret, tycker jag inte så speciellt mycket om, jag behövde bara ett till par till collaget ;)

God Morgon bloggen!


 


now I´ts gonna get harder and I´ts gonna burn brighter.

2009-06-11 @ 23:24:34

God kväll allihopa!
..jag har lite dåligt samvete, för min kamera fick inte uppleva den underbart fina naturen idag! Åkte på en studentskiva, jag tänkte "Äh, varför ta med sig kameran. Vi är säkert bara i någons lägenhet och äter mat..". Icke sa nicke. Jag hade super fel! Åkte till ett über gulligt ställe, där det fanns får,lamm och massor med mygg. Fy. Men nu är jag hemma igen, familjen sitter och myser med en film så jag ska väl gå till dom.
Ha en fin kväll♥

Canon EOS 450D

2009-06-11 @ 12:36:29

Givemegivemegiveme!


Vill så gärna ha den här systemkameran! Gud, jag vill, jag måste, jag ska ha den! ..ett ynka pytte nytte problem bara..den kostar 6000-7000 kronor. Så jag får väl spara i evigheter och inte köpa något annat. Inte ens tuggummi för 1 krona..;)


was born to follow

2009-06-11 @ 10:04:01





Sista bilden: -Mamma! Vad hände med ditt huvud!
Haha, den blev ju bäst! Hittade dom här små svanarna igår efter skolavslutningen, och sötnosen som sitter under mammans vingar är grymt gullig!


Vaknade nyss med ett ryck och tänkte, "Shit! Jag har försovit mig!" , sedan kommer den bästa känslan i världen 3 sekunder senare när man kommer ihåg att man slipper tänka på allt det där i hela 10 veckor. Sedan låg jag bara och lyssnade på brorsan som spelade lite gitarr, han spelar så fint!
Dagens planer, ska gå på någon studentskiva. Ingen aning om vem det är, och känner antagligen inte en enda kotte där, så det blir nog döds trist. Men har inget att göra idag, alla verkar upptagna+att jag är långt borta från mina fina vänner när jag bor med min pappa.. Nu ska jag stoppa i mig något att äta.
Adjöss!


awesome

2009-06-10 @ 17:44:53


jag stod mycket under detta paraply idag.

Sveriges flagga vajar på sin stång, och man hittade fler flaggor lite överallt.

Fika. mumma!

Fina blommor hittade jag mycket av idag.

..och finaste Emma.

Skolavslutningen var slut för länge sedan, och jag sitter bara hemma i min fina klänning och har tråkigt. Men nu är det sommarlov 10 veckor framöver, och jag behöver aldrig mer gå i årskurs 7. Skönt. Hade annars en riktigt fin (men kall) skolavslutning. Alla hade fina klänningar, och musik-klasserna sjöng så fint att man nästan ville gråta en skvätt.  ..sedan kom våran rektor "degen" som han kallas. Han hade ett långt, tråkigt och obetydelsefullt tal. Han pratde om medeltiden, att jorden är rund, och mycket annat konstigt. Så jag lyssnade inte så speciellt noga.. Sedan sprang våran klass upp till vårat klassrum..det sista man vill göra när det är lov, eller hur? Men vi fikade och sa hejdå till båda våra klassföreståndare som inte finns kvar på skolan nästa år. Många grät, nu ska man väl ändå vara glad? Men jag förstår ändå vad dom menar :P Sedan stack jag, Emma, Tora, Frida och Jossan ner till Dellan och fikade en gång till. WOHO! Nu känner jag mig som en tjock korv, höhö. Njut av sommarlovet allihopa! Vi får bara hoppas på mycket bättre väder, eller hur? ♥


singing lalala

2009-06-10 @ 08:09:33
ÄNTLIGEN! Skolavslutningen börjar om bara någon timme nu, och det ska bli så himla skönt! ..även om regnet öser ner utanför fönstret så ska jag banne mig ha min klänning utan några irreterande strumpbyxor till. Så jag ber en liten bön att jag inte ska behöva frysa allt för mycket, snälla? Ska alldeles snart sätta på mig min super klänning, fixa håret, sminka mig och stoppa i mig någon smörgås. Sedan ska jag spendera mina 2 första veckor hemme i stockholm tror jag. Sedan åker jag nog en runda här i Sverige :) Nu har jag några timmar på mig att göra mig klar. Sedan kommer en dagens innan jag sticker.


you give me something

2009-06-09 @ 22:01:37

hm..vet inte om ni märker något, men det har blivit något konstigt med bilden. Bara så att ni vet..

Nu är gästerna borta och jag har blivit lite rikare på godis. Fick en fin liten goodiebag med smått & gott från lagerhaus. Dom har alltid så söta saker. Både smak och utseendemässigt. Vi firade att det är sommarlov..alldeles strax! Men ändå känns det inte så speciellt, känns inte som sommar nu när vädret är piss. Minns för några år sedan när man var alldeles till sig för det här med skolavslutning, och det är jag fortfarande. På sätt och vis. Tiden går så fort, har redan gått mitt första år på högstadieskolan kvarnberget..känns lite konstigt att man "redan" börjar med betyg nästa termin. Men det är ett steg i livet helt enkelt, eller hur :) Hoppas att det inte låter som att jag är en ANTI skolavslutnings människa, för det kan jag säga er. NEJNEJNEJ det är jag inte! ;) Nu ska jag göra mig iordning för morgondagens skolavslutning - måla naglarna, ansiktsmask kanske, och mysa lite med mitt godis kanske, hehe :) .. och kom ihåg, imorgon får ni se min klänning, spännande, eller hur ;)
kram

gissa vilken bok?

2009-06-09 @ 16:05:58




TWILIGHT såklart!

Kommit hem från en kort skoldag. Slutade klockan 14.00. Städdag, var vad man kallade det. Rensa/städa skåpen och sedan se på när 9:na spelade fotboll mot lärarna. Riktigt underhållande faktiskt :) Nu ska vi snart ha lite gäster, ska fira att det snart, jaa väldigtväldigt snart, är sommarlov. WOHO!

andas bara lugnt så kommer alla problem i världen försvinna.

2009-06-08 @ 19:29:09

                                                       favorit tröjan..för tillfället :) Jag bara älskar ränder!

Måndag, det betyder att det bara är tisdag kvar och sedan är det skolavslutning på onsdag. Wihoo! Allt kommer nog bli jätte mysigt. Jag har en finfin klänning, och jag får sovmorgon ;) ..får bara hoppas att väder reportrarna har fel om vädret då. Regn säger dom, sol säger och önskar jag. Hoppashoppashoppas..! Sedan ska jag bara mysa hela sommaren, kommer antagligen finnas på bloggen en hel del, så var berädda på mycket uppdatering! Nu ska jag njuta av slutet av kvällen, mysa med coola katterna. Vi får se. Men ha en fin måndags kväl i alla fall :)
 
Vilken dag har du skolavslutning? Visst är det härligt!

8 juni 2009 - första inlägget

2009-06-08 @ 08:05:00

Hej Nicolina heter jag.
Det här är min nya blogg, nicolinaslillaskrivbok, helt enkelt. Min förra blogg, nicoticko.blogg.se, kändes inte lika personlig. Så jag ville börja om på nytt. Här kommer jag att skriva om min vardag och några foton här och där borde ni få se ;) Jag fotar med min..gud vad jag önskar att jag kunde säga något profsigt med många siffror och en bokstav eller 2+något bra märke som Nikon eller Canon. Men jag håller mig till sanninge, jag fotar med en liten rosa digital kamera. Märket, samsung. Jag hoppas att jag under en snar framtid ska ha skaffat mig en system kamera. Men än så länge nöjer jag mig med min rosa lilla digital kamera..
Hoppas att ni stannar kvar här! .. och ni som tycker att jag är brabrabra superbra, kan ju lägga till mig på bloglovin♥


RSS 2.0