and birds was singing too calm us down.

2009-09-28 @ 17:57:14

Jag knarkar plugg just nu. Så jag får tyvärr lägga bloggen i sista hand. Hate It! Men betyget är trot s allt mycket viktigare så, önska mig lycka till med allt.. Puss♥


don´t bring me flowers after I´m dead.

2009-09-25 @ 07:19:38

Bilden: Ja, några dagar sedan då jag var fin med fläta :D ..var bara tvungen att förstöra allt med ett rött höst löv..

Det är kallt ute, solen är påväg upp, det är dimma på vattnet som sakta men säkert tar sig fram och det är frost på blommorna. Hösten är här..både bra och dåliga känslor. Men ser fram emot alla mysiga halsdukar och mössor! (+den varam chokladen på kvällen får man absolut INTE glömm!)
Nu ska jag ha idrott, vem kom på att ha det klockan 8 på morgonen?! Inte min grej.

PS1. Jag hade HK-prov igår. Fick MVG- på bakprovet och VG på det skriftliga, glad!
PS2. Jag har kommit på att jag gillar min hårfärg, på minner mig om..havre fläta? Nä, vad heter det nu igen..
PS3. Ni är bäst!
PS4. GRATTIS till alla som orkade med alla PS, ska sluta nu ;D

090922

2009-09-22 @ 07:41:24

Tjoflöjt!
Jag pallrade mig upp och gjorde mig en fruktsallad idag (..fast den ser tyvärr inte så super god ut..) mums! Ska sticka till skolan såklart alldeles strax. Kommer sedan hem direkt efter skolan och ska banne mig få klart min svenska uppsats! Basta!
Klart Slut.

love turns the whole thing around.

2009-09-21 @ 17:53:34


..O c h  s å  v a r  m a n  h e m m a..
Har haft en lång dag, slutade klockan 16.00, kom hem ca 16.30. Nu känner jag verkligen av 8:ans press. Förra veckan kända jag; Äh, så svårt är det väl inte?! Men idag tittar jag i min viktig lilla almernacka. Ser att jag har ett prov på torsdag, två prov nästa vecka plus att jag måse skrivit klart en lååång uppsats i svenska tills nästa vecka. Så jag ska får plugga dg och natt helt enkelt.
Ni är bäst! Puss♥

måndag.

2009-09-21 @ 14:31:29
Oj, det känns som jag inte skrivit på 100 år! Minns faktiskt inte hur lång tid som gått..två dagar kanske? ^^ All insipration har bokstavligen sprungit iväg, har ingen aning om vad jag ska skriva om eller fota. Men alla har väl sånna perioder  ? Nu har jag iallafall grymt mycket i skolan. Fy. Men det är bara att kämpa på..

090916

2009-09-16 @ 21:24:52

Ja. Inlägget innan var en aning konstigt, men sådan är jag konstig, knäpp, galen, sjuk i huvudet. Men är faktiskt snäll, rolig och cool också ;D not. Okej snäll är jag nog iallafall, fast det får dom jag umgås med svara på. Vad var det jag hade tänkt skriva nu igen?! Inget speciellt tror jag.. Grattis till alla som har orkat lyssna på mitt babbel! Har iallafall umgåtts lite med matte boken och pluggat till svenska provet på frdag. Intressant. Gud, sämsta inlägget någonsin! Finns det en sådan kategori på BlogAwards? I såfall har jag redan vunnit!

okej. Lovar att hålla tyst nu.

godnatt alla fina!


HAIR SPRAY

2009-09-15 @ 09:14:01


Godmorgon!
Sitter i skolan lite smått stressad..eftersom jag inte haft tid att uppdatera tänkte jag bara berätta att jag var på HAIR SPRAY the musical igår. Grrrrrymt bra! Satt med ett leénde på läpparna under hela föreställningen. "Tummen upp" helt enkelt! Puss!

godmorgon.

2009-09-13 @ 10:35:01
vet faktiskt inte vad jag hade tänkt att skriva om..kanske att jag ska åka till dansen om en timma? att jag och mamma antagligen går ut och shoppar? att jag har ett grrrymt sug efter lite saker.. här sitter man och babblar om ingenting. så ni ska få slippa mig nu, puss.

knokklocka

2009-09-12 @ 09:59:00

pimp your myspace



Mmm, vill ha en knokklocka! Där tycker jag att jag var fyndig, KNOKK KLOCKA=KNOKKLOCKA 8D
Ser dom lite överallt, även i tshirt store och item. Kostar bara 200 kronor..ska jag? Ja det ska jag.
En rosa. Klart slut.

bump in the road

2009-09-11 @ 18:39:27


Gammal bild, förra året. (ursäkta för copyright saken, nicoticko var min gammla blogg)

fredagfredagfredag! Äntligen helg! Har varit en tuff vecka i skolan, allt kom precis NU. Så jag får nog plugga lite nu i helgen. aldrigaldrigaldrig blir man helt färdig... Nu ska jag städa mitt rum och läsa ut en 200 år gammal bok som måste vara utläst snart.

punkt.


090909

2009-09-09 @ 19:59:18


Gammal bild av moi

Datum: 090909 ... tänk vad tråkigt det blir när vi kommer över året 2012. Då kan man inte få till dom här roliga datumen förens om en lång, lång tid. Annars? Försöker förstå mig på lite av allt möjligt; Kemi, Hemkunskap, Svenska, Engelska och som grädden på moset lite SO. Så rolig kväll! men känner mig rätt så duktig då, hehe ;) Klappa dig på axeln Nicolina! Som jag tror att min mormor brukar säga..eller så var det någon annan ;D

Btw, måste säga att jag älskarälskarälskar världens finaste kusin och vän. elin
xxxx


listen to it

2009-09-07 @ 19:17:03

                            

Kom hem för kanske två timmar sedan. Suttit och försökt plugga..det går inte så speciellt bra.. Bara att fortsätta kämpa!! Så om ni har tråkigt, klicka på kasettbanden, grrrymt bra låtar!

Adjöss!


fjorton.

2009-09-07 @ 08:33:47
Gud vilken toppen födelsedag jag hade igår! Idag har jag nu suttit på facebook och tackat varenda kotte som har grattat mig! Det tog ett tag, haha ;D ..innebär det att när man blir fjorton att man blir konstig? Skulle bre min smörgås, först tar jag upp en sked och börjar bre, tills jag upptäcker att det är en sked. Sedan en ost-hyvel och börjar bre med den, haha. Nu ska jag snart ta bussen till skolan, jag förväntar mig många kramar idag! Kramsugen :3 Idag har jag på mig en finfinfin ny t-tröja som jag fick av finaste Elin igår ♥

AHHHH! SENSENSEN! MÅSTE SPRINGA NU! PUSSAR!


hurra hurra hurra

2009-09-06 @ 11:21:14




Igår sa mamma att jag skulle bli uppvaktad klockan nio. Jag vaknade klockan åtta och kunde inte somna om. Kände mig som fem år igen. Älskar när man hör skrammlet i köket, och tillslut när sången kommer närmare och närmare. Sju stora leénden kom in med tårta och presenter (mamma, lillebror, mormor, kusin Fanny, kusin Agnes, morbror och moster). Vi förflyttade oss till stora soffan och där fick jag öppna mina paket c: Fick vita klassiska converse och lite annat smått och gott. Ä-N-T-L-I-G-E-N har jag mina converse! Wohoo! Jag har nog världens bästa mamma som fixade alltihopa.

Jag är så glad så glad så glad för idag är det min dag.
Fjorton.



LineLineLineLineLineLineLineLine

2009-09-05 @ 21:05:58


Line är världens finaste!

Vi åt ett varsitt kakpaket..puh!

..och ja, så här såg man själv ut. Snyggaste bilden i världen ;) 
 
..gaah! Nu dampar datorn och vill inte ladda upp dom andra bilderna. Dom får väl komma senare. Hade en toppen helg tillsammans med Line. Igår tryckte vi i oss så mycket kladdkaka vi orkade. mums! Idag åkte vi till Tantolunden och picknickade, woho! Proppade i oss ännu mer kladdkaka, lyssnade på musik, skrattade och tittade på cirkustältet. Grrrrrrrymt!

P.S  Jag fyller år imorgon.


It would be such a beautiful moment to see the look on your face.

2009-09-04 @ 14:59:42


Tjooosan!
Hemma från en kort skoldag, slutade redan halv 2! SKÖNT! Nu ska jag packa lite saker, ska hem till e kompis. Blir övernattning också c: Så vi hörs inte igen förrens lördag kväll.. Annars; sitter och lyssnar på Toras spotify, har snott det från henne, moahaha! ;D Pussar♥


paper planes.

2009-09-03 @ 17:09:24
Ska sätta mig och äta lite pannkakor MUMMA! Sedan skuttar jag iväg till dansen. Inte så dåligt va! Toppen humöret är uppe! Pussar!

spelar om och om igen
Geek Love-Nerina Pallot

wednesday

2009-09-02 @ 15:31:10


Elooh!
Var i skolan idag igen..skönt att man mår bra nu igen, hatar att vara sjuk! Dessutom blir det jätte stressigt i skolan när man kommer tillbaka och har missat maaassor med viktiga saker. Skiiiiit! Men det blir nog bra. Ska alldeles strax åka och titta på tetaer, My Fais Lady. Mamma är med och dansar/sjunger där så.. Lite jobbigt, måste hinna med massa skolarbete jag kommit efter med, hoppashoppashoppas det blir bra!
Va fan, här sitter jag och låter som en stress apa ;D Så jag säger hejdå.
Pussar

jag måste ha en röd tubkjol.

2009-09-01 @ 19:21:46


..och en (ny) svart. punkt slut.


honey, what do you want for your birthday?

2009-09-01 @ 14:17:12


Koftor-/Cardigans, Genomskinligt och "djupt" paraply, Pengar, PhotoShop CS3, Systemkameran Canon EOS 450D, Over-knee strumpor från AA, Cheap Monday jeans, PippiLångstrump tröja, Grrrymt snygga skor från H&M, Kavaj, Fin jacka, Axelbands väska från MONKI.

Yäsbox. Liiite av vad jag önskar mig till födelsedagen på söndag..!

Första september idag..redan?! Känns som att det var igår man stog i kyrkan medans rektorn höll något tråkigttråkigttråkigt tal och sa "glá sommar". Alltså börjar hösten närma sig..Jag tycker faktiskt om hösten..på ett sätt..

RSS 2.0