en fredag i september

2012-09-28 @ 12:00:00
  • Tröja - American Apparel  •  Kjol - American Apparel  • Skor - Dr. Martens •
 
Var definitivt gladare än vad det ser ut som på fotografierna, men jag har en tendens att se arg ut på bild helt enkelt. Livet snurrar ganska fort just nu men ikväll blir det att krypa ner i ett par varma sockor och njuta av en bra bok medan löven blir mer och mer färgsprakande utanför fönstret. Livsnjutare
 
Ps. Efter många om och men så fungerar bloglovin igen, hurra! Så jag hälsar er hjärtligt välkomna alla bloglovin följare som missat mina uppdateringar den senaste tiden..!

blomster

2012-09-18 @ 16:20:45


Regnet faller ned ganska ofta nu och hösten känns alldeles för nära. Vill helst ha picnick med mina fina på någon äng och njuta av sol och frihet, men så är inte fallet i skrivande stund. Bloglovin krånglar fortfarande och likaså min design vilket gör att allt blir lite fel här, men vi överlever nog! Något fint mitt i allt det grå är iallafall detta sockersöta skal från idiwa.se som ramlade ner i min brevlåda för någon dag sedan, det påminner mig om sommardagarna man minns.

Hur mår ni finisar?
 

sjutton år

2012-09-10 @ 21:20:34


För fyra dagar sedan, den 6 september, blev jag ett år äldre. 17 år, det där året som man känner att det är så kort men samtidigt så lång tid kvar till sin 18 års dag. Men jag trivs bra med att vara 17, med att inte räknas som vuxen än. Jag har spenderat min tid åt att fira min dag flera gånger om med olika umgängen och jag har fått så många fina gratulationer och presenter som jag visar er snart! Av den anledningen fick bloggen stå lite tom förra veckan, men nu kör vi!

Ps. Ser ni när jag uppdaterar på bloglovin? Tror att det är något fel tyvärr...

en fredag

2012-09-02 @ 15:17:03

En fredag när man kunde gå med bara ben gick jag och mina tjejer för att titta på film. Emma var fin som vanligt.Emma var fin hon med.Vi poserade överdrivet medan vi väntade på att bli insläppta i mörkret.Och jag var så barnsligt glad över att kunna ha bara ben till min sommriga klänning.

Det var lite fotografier från en bra fredag men nu lider denna veckan mot sitt slut och trots vädret känner jag mig alldeles söndags-mysig efter ett gympass och en lång dusch. Vad gör ni denna gråa söndag?
 
 
 

RSS 2.0